2016. augusztus 10., szerda 15:56

Olimpia online - még bírja a rendszer a látogatók rohamát
    Budapest, 2016. augusztus 10., szerda (OTS) -

    Attól egyelőre nem kell félni, hogy betelik a 100 ezer férőhely, de egyre nagyobb a tumultus az m4sport.hu online lelátóin. Az oldal közel 200 ezer egyedi látogatót fogadott kedden, ez minden idők legmagasabb száma. Ezzel az eredménnyel a közmédia online portáljai összesen 335 ezer egyedi látogatót fogadtak kedden. Az m4sport.hu online adásait egyszerre 100 ezren, vagyis egy nagyvárosnyi magyar nézheti különösebb fennakadás nélkül.

Az olimpiát az m4sport.hu összesen 14 online csatornán közvetíti. Az M4 és az M5 műsora online is HD minőségben nézhető, a további 12 extra online stream televíziós minőségben (SD) érhető el. Ezeken olyan eseményeket lehet követni kommentár nélkül, amelyek az M4 és az M5 adásából kimaradnak. Az M4 Sport mobilapplikáció segítségével pedig akár zsebben hordott okos készülékeinkkel is követhetjük az Olimpiát.

Az m4sport.hu/rio2016 oldalon továbbra is megtalálható a részletes menetrend. Minden versenyszámnál magyar zászló jelöli, ha magyar sportoló versenyez az adott sportágban, ahogy az is kiemelve látható, hogy az adott esemény követhető-e az M4-en, az M5-ön, vagy valamelyik extra csatornán a 12 közül.

Tisztelettel,
MTVA Sajtóosztály

Tel.: +36 1 759 5066
sajtoiroda@mtva.hu
1037 Budapest, Kunigunda útja 64.

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.