2016. augusztus 18., csütörtök 09:43

Mostantól ingyenesen elérhető az SSL tanúsítvány
    Budapest, 2016. augusztus 18., csütörtök (OTS) -

    Nem csak a felhasználók, hanem a Google keresőmotor számára is egyre fontosabb lesz a biztonságos internetezés. Az SSL tanúsítvány szavatolja az internetes adatok biztonságát a felhasználó és a weboldalt kiszolgáló szerver között.

A Let's encrypt teljesen ingyenes és biztonságos alternatívája a fizetős SSL-nek. Mivel a webszolgáltatáshoz szükséges dedikált IP-címet a szerver üzemeltetője biztosítja, ezért a tanúsítvány mostantól ingyenesen elérhető a felhasználók számára.

További információ: https://www.xhu.hu/ingyenes-ssl-szolgaltatas-aktivalva/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.