2016. augusztus 24., szerda 19:45

Kattanj rá a STRAND Fesztiválra a neten!
    Budapest, 2016. augusztus 24., szerda (OTS) - Még egyszer utoljára felrobban a Balaton mielőtt véget ér az idei nyár, elstartolt a STRAND Fesztivál, a Petőfi Rádió fesztiválja. Összeszámolni sem könnyű a fellépőket, naponta több tucat koncert, beszélgetés és változatos program várja a fesztiválozókat a zamárdi szabadstrandon.

        Többek között a Bohemian Betyars, Odett, a 30Y, Ivan and the Parazol, a Quimby, a Punnany Massif, az Asking Alexandra és a Brains is fellép az első napon Zamárdiban és az egész világon, hiszen a fesztivál koncertjeit élőben közvetíti a PetőfiLIVE. A petofilive.hu/strandfesztival címen és a STRAND Fesztivál hivatalos honlapján is látható az a YouTube csatorna, amely mindenkinek elhozza a hangulatot Zamárdiból. A petofilive.hu oldalon nemcsak az éppen zajló koncert nézhető élőben, az internetes közvetítés menetrendje is megtalálható, hogy senki ne maradjon le kedvenceiről. A fesztivál négy napján összesen 37 koncertet ad élőben a PetőfiLive.
     Szerdán a Bohemian Betyars után Odett, majd a 30Y, az Ivan and the Parazol, a Quimby, a Punnany Massif, végül az Asking Alexandra fellépése után a Brains dübörög online.
     Csütörtökön a Fish, az Intim Torna Illegál, a The Bibers, a Mary Popkids, Szabó Balázs Bandája és a Cloud 9+ szól mindenkinek, aki felnyitja a laptopját, és a PetőfiLIVE műsorára kattint.
     A pénteket Petruska, a Margaret Island, Freddy, a Kállay Saunders Band, Tom Odell, a Supernem, a Vad Fruttik, a Belga, Majka & Curtis, és az Irie Maffia dobja fel.
     A zárónapon, azaz szombaton a SuperStereo kezd élőben a PetőfiLIVE műsorán, őket követi az Esti Kornél, a Marge, a Diggieman, a Run Over Dogs, az Indigó Utca, a Bagossy Brothers Company, a KFT, a Kelemen Kabátban, a Hiperkarma, majd a Péterfy Bori & Love Band következik, az online koncertsorozatot pedig a Halott Pénz zárja.

     MTVA Sajtóosztály

------------------------------------------------------------------

     Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
     Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
     © Copyright MTI nonprofit Zrt.
     Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.