2016. augusztus 26., péntek 19:54

Alapozz Freddie-vel PetőfiTV nagyszínpadán!
    Budapest, 2016. augusztus 26., péntek (OTS) - A péntek estét otthon töltőknek varázsol belvárosi koncerthangulatot Freddie az Akvárium Stage Pass nagyszínpadán 23.30-tól a PetőfiTV műsorán. Aki inkább csendes borzongással töltené a péntek estét, annak a Duna Televízió a 23.00-kor kezdődő Franklyn című 2008-as romantikus sci-fivel tud szolgálni. Az izgalmak itt nem érnek véget, a Franklyn után az Elhurcolva című film érkezik 00.35-kor a Twilight sztárjával, Taylor Lautnerrel.

A szombati nap is koncerttől izzik a PetőfiTV-n. Az adó este 22.35.kor a Pál Utcai Fiúk és az MR2 Szimfonik+ közös koncertjével jelentkezik a Művészetek Palotájából. Az M3 20.40-től egy magyar filmművészeti különlegességgel kedveskedik a nézőinek: Rangon alul, Bán Frigyes rendezésében.
     Vasárnap érkezik a megújult Magyarország, szeretlek! Kraszkó Zitával és Harsányi Leventével 19.30-kor a Dunán. Majd újra a klasszikusoké a főszerep: a Játszd Újra Sam kezdődik Woody Allen főszereplésével 19.25-kor az M3 műsorán, majd Clint Eastwood filmje, a Célkeresztben kezdődik 21.05-kor, végül egy tudományos-fantasztikus filmklasszikussal, a 23.20-kor kezdődő, Ray Bradbury regénye alapján készült, 451 Fahrenheittel zárul a Duna Televízió hétvégi műsora.
 A fesztiválok szerelmesei 26-27-én élőben követhetik a Strand fesztivál záró koncertjeit a http://www.petofilive.hu weboldalon.

MTVA Sajtóosztály

------------------------------------------------------------------

Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.