2016. augusztus 26., péntek 19:54

Alapozz Freddie-vel PetőfiTV nagyszínpadán!
    Budapest, 2016. augusztus 26., péntek (OTS) - A péntek estét otthon töltőknek varázsol belvárosi koncerthangulatot Freddie az Akvárium Stage Pass nagyszínpadán 23.30-tól a PetőfiTV műsorán. Aki inkább csendes borzongással töltené a péntek estét, annak a Duna Televízió a 23.00-kor kezdődő Franklyn című 2008-as romantikus sci-fivel tud szolgálni. Az izgalmak itt nem érnek véget, a Franklyn után az Elhurcolva című film érkezik 00.35-kor a Twilight sztárjával, Taylor Lautnerrel.

        A szombati nap is koncerttől izzik a PetőfiTV-n. Az adó este 22.35.kor a Pál Utcai Fiúk és az MR2 Szimfonik+ közös koncertjével jelentkezik a Művészetek Palotájából. Az M3 20.40-től egy magyar filmművészeti különlegességgel kedveskedik a nézőinek: Rangon alul, Bán Frigyes rendezésében.
     Vasárnap érkezik a megújult Magyarország, szeretlek! Kraszkó Zitával és Harsányi Leventével 19.30-kor a Dunán. Majd újra a klasszikusoké a főszerep: a Játszd Újra Sam kezdődik Woody Allen főszereplésével 19.25-kor az M3 műsorán, majd Clint Eastwood filmje, a Célkeresztben kezdődik 21.05-kor, végül egy tudományos-fantasztikus filmklasszikussal, a 23.20-kor kezdődő, Ray Bradbury regénye alapján készült, 451 Fahrenheittel zárul a Duna Televízió hétvégi műsora.
 A fesztiválok szerelmesei 26-27-én élőben követhetik a Strand fesztivál záró koncertjeit a http://www.petofilive.hu weboldalon.

     MTVA Sajtóosztály

------------------------------------------------------------------

     Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
     Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
     © Copyright MTI nonprofit Zrt.
     Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.