2016. október 10., hétfő 10:00

Hegyvidéki Fitparádé a MOM Sportban!
    Budapest, 2016. október 10., hétfő (OTS) - Minden, ami mozgás - ez a Hegyvidéki Fitparádé, amely idén 14. alkalommal kerül megrendezésre a MoM Uszoda és Sportközpontban. 60 sportág, 2000 versenyző részvételével 9 helyszínen -a korábbiakhoz képest is- rengeteg újdonsággal vár mindenkit, aki csak nézni és szurkolni szeretne, de azokat is, akik szívesen kipróbálnának új és különleges sportágakat is.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20161010_002.JPG
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20161010_003.JPG

A Hegyvidéki Fitparádé október 15-16-án, szombaton és vasárnap, idén immár 14. alkalommal kerül megrendezésre a Csörsz utcai MOM Sportban.   A Fitparádé egyedülálló abból a szempontból, hogy egy időben rendeznek versenyeket, programokat a sportcsarnokban, a szabadtéren és az uszoda medencéiben. A Fitparádé olyan multisport fesztivál, amely komplexitásban minden más hazai és kontinentális eseménytől különbözik. Az eseményre a fővédnökök Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Dr Deutsch Tamás a MOB Alelnöke is kilátogatnak.
Szombaton az erősportoké a főszerep: itt kerül megrendezésre, a XIII. Judgement Day-Szkander Világkupa,  HSMA Erős Emberek 95 kg-os és 110 kg-os OB Döntő, a Középiskolás Kispályás Labdarúgó Torna, a Hegyvidéki Liga Labdarúgó Torna, az V. RAW Ifjúsági, Masters Női, Férfi Erőemelő Magyar Bajnokság, a Középiskolás Kispályás Labdarúgó Torna, a Hungarian Street Workout Challenge, valamint a Megathlon Duatlon versenye és a Hegyvidéki Úszó Diákolimpia.

A hölgyek számára a vasárnapi programok mozgásra csábítanak, azonban az uraknak is akad bőven látnivaló. A Women's Fitmodel World minden bizonnyal idén is nagy érdeklődésre tesz szert, hiszen ezen kategória eddigi győztesei az elmúlt években világbajnokok lettek. Jogos a kérdés, hogy ki lesz az a fittszépség aki Regős Lili, Nagy Bettina, Oláh Noémi, Mészáros Rafaella vagy éppen Toldi Zsuzsi nyomdokába lép? A Hegyvidéki Fitparádé egyik legnépszerűbb újdonsága a FiTMoM kategória, a fitt anyukák versenye, amelyre olyan édesanyák jelentkezhetnek, akiknek legalább egy gyermekük van és anyaként is fontosnak tartották a testük formálását és megőrizték fittségüket.
A különböző kategóriákban felvonuló széptestű hölgyek és urak mellett a Hegyvidéki Idén sem marad el a Fitexpo, amelynek keretében megismerhetünk minden olyan újdonságot és terméket, amely az egészséges életmóddal kapcsolatos, és persze az olyan népszerű programok sem, mint az Alakreform Rubint Rékával, Euphoria Hidvégi Andreával és a Hulahop Parádé. Fitparádé olyan élményeket is kínál, mint a Pound, amelyet ha kipróbálunk, akár rockzenésznek is érezhetjük magunkat, hiszen a Ripstix®-el ütemes zenére dobolhatunk, vagy éppen a LaBlast Fitness amiben pörgős táncos elemek ötvöződnek a fitnesszel. A Softbow-val a középkorba utazhatunk, hiszen ezt a csapatjátékot íjakkal és speciálisan kialakított nyílvesszőkkel lehet űzni. Bár még nincs hó, a síelés szerelmesei se maradjanak otthon, hiszen a Pro Ski Traininget mindenképpen ki kell próbálniuk.

Ezen a vasárnapon a gyerekeket se hagyják otthon a látogatók, hiszen a Hegyvidéki Fitparádé igazi családi program amelyen a 14 éven aluli gyerekek ingyenes a belépés. A gyerekek részére játékvárat, kézműves programokat, arcfestést, gyerekjógát, játékkuckó lufihajtogató bohócot és még nagyon sok színes programot biztosítanak a szervezők. Kedvezményes vásárlással, kóstolókkal csábít a fitexpo amely mindkét napi programok kísérő eseménye.

A kétnapos sportfesztiválra a napijegy 2500 forintba kerül, de Hegyvidék kártyával, XII. kerületi lakosoknak lakcímkártyával, és nyugdíjasoknak ingyenes!

Programok és információ: http://fitparade.hu

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.