2017. január 25., szerda 16:50

Figyelem! Néhány nap múlva lejár az éves és megyei matricák érvényessége!
    Budapest, 2017. január 25., szerda (OTS) - Érdemes odafigyelni arra, mielőbb megvásárolják az idei évre az autópálya matricákat, mert a 2016-ban vásárolt éves - megyei és országos - matricák érvényessége 2017 Január 31-én éjfélkor lejár!!

    Az új matricát legegyszerűbben az interneten keresztül lehet beszerezni az www.autopalyamatrica.hu oldalon vagy okos telefonon ugyanerről a web címről. Vásárláskor érdemes ellenőrizni a rendszámot és a díjkategóriát. A hibás, vagy nem érvényes matrica esetén a pályahasználati pótdíj 15.000 Ft. A most megvásárolt éves matricák 2018. január 31-ig érvényesek.

Van-e érvényes autópálya matricánk?

Számos autósnak problémát jelent, nem tudja van-e érvényes matricája, amit esetleg korábban megvásárolt. Legújabb szolgáltatásunk használatával már lekérdezhető, egy megadott rendszámú gépkocsi milyen matricával rendelkezik? Megtudható a matrica típusa és érvényessége az alábbi oldalon:
     www.autopalyamatrica.hu/ervenyesseg

Fontos tudni, hogy a lekérdezés csak az online és mobiltelefonon keresztül vásárolt matricákra terjed ki, így pl. a benzinkútnál vásárolt matricák érvényességére csak a Nemzeti Útdíjkezelő Szolgálat ügyfélszolgálata tud válaszolni.

Megyei autópálya matrica - térképes tervezés 2017-re

A www.megyeiautopalyamatrica.hu oldal teljes körű segítséget nyújt a megyei matricákkal kapcsolatos vásárlási tervezésében. Útvonal megadással megjeleníti az érintett megyéket, javaslatot ad az autópálya matricákra.

További információ: dr. Domán András ügyvezető igazgató
E-mail: doman@voxinfo.hu
Telefon: +36-30-3820370
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.