2017. január 25., szerda 16:50

Figyelem! Néhány nap múlva lejár az éves és megyei matricák érvényessége!
    Budapest, 2017. január 25., szerda (OTS) - Érdemes odafigyelni arra, mielőbb megvásárolják az idei évre az autópálya matricákat, mert a 2016-ban vásárolt éves - megyei és országos - matricák érvényessége 2017 Január 31-én éjfélkor lejár!!

Az új matricát legegyszerűbben az interneten keresztül lehet beszerezni az www.autopalyamatrica.hu oldalon vagy okos telefonon ugyanerről a web címről. Vásárláskor érdemes ellenőrizni a rendszámot és a díjkategóriát. A hibás, vagy nem érvényes matrica esetén a pályahasználati pótdíj 15.000 Ft. A most megvásárolt éves matricák 2018. január 31-ig érvényesek.

Van-e érvényes autópálya matricánk?

Számos autósnak problémát jelent, nem tudja van-e érvényes matricája, amit esetleg korábban megvásárolt. Legújabb szolgáltatásunk használatával már lekérdezhető, egy megadott rendszámú gépkocsi milyen matricával rendelkezik? Megtudható a matrica típusa és érvényessége az alábbi oldalon:
     www.autopalyamatrica.hu/ervenyesseg

Fontos tudni, hogy a lekérdezés csak az online és mobiltelefonon keresztül vásárolt matricákra terjed ki, így pl. a benzinkútnál vásárolt matricák érvényességére csak a Nemzeti Útdíjkezelő Szolgálat ügyfélszolgálata tud válaszolni.

Megyei autópálya matrica - térképes tervezés 2017-re

A www.megyeiautopalyamatrica.hu oldal teljes körű segítséget nyújt a megyei matricákkal kapcsolatos vásárlási tervezésében. Útvonal megadással megjeleníti az érintett megyéket, javaslatot ad az autópálya matricákra.

További információ: dr. Domán András ügyvezető igazgató
E-mail: doman@voxinfo.hu
Telefon: +36-30-3820370

Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.