2017. március 10., péntek 16:09

Indul a Holnap Tali sorozat 2. évada, a Petőfi TV pedig műsorra tűzi az elsőt
    Budapest, 2017. március 10., péntek (OTS) - A közmédia fiataloknak szóló websorozata március 13-án újabb évaddal jelentkezik a http://m5tv.hu/holnaptali oldalon. A második széria is bővelkedik változatos fordulatokban, szó lesz felvételiről, pályaválasztásról, lesz szerelem, csalódás, könnyek és boldogság. A Munkaügyekből is jól ismert Molnár Piroska ismét a Petőfi Gimi igazgatónőjét alakítja, ahogy továbbra is találkozhatunk első évadban megkedvelt karakterekkel és további vendégszereplőkkel is.

    A közmédia első websorozata 2016 november 28-án indult az http://m5tv.hu/holnaptali weboldalon. A Holnap Tali annak az Y generációnak szól, akik nem elsődlegesen televízió-fogyasztók, hanem az online térben érzik igazán otthon magukat.

A történet a fiktív Petőfi Gimnáziumban játszódik. Adva van két osztály, amely az első részek során egybeolvad, ez adja az alap konfliktushelyzetet. A tinédzser fiatalok hétköznapjait bemutató sorozat ez, ami olyan érzékeny témákat is érint, amelyekkel a való életben is találkozhatunk, például telefonos zaklatás, hogyan legyen az ember népszerű, milyen buktatói vannak az internetes népszerűségnek, mennyire fontos a tinik között a divat, vagy éppen a sport jelentősége, továbbá az online lét csapdáiról is szó esik.

A koncepció online térre készült, azonban a magas megtekintés-számok után március 13-tól a sorozat bekerül a Petőfi TV műsorába is, és így az első évadot a tévében is újranézhetik a nézők, vagy bekapcsolódhatnak a sorozatba olyanok, akik eddig nem látták. A Holnap Tali Az én vagyok itt magazinműsor keretében hétköznaponként 21.05-től lesz látható március 13-tól.

A weboldalon extra tartalmak és epizódok várják az érdeklődőket: http://m5tv.hu/holnaptali

A Holnap Tali további online felületei:
Facebook-oldal: https://www.facebook.com/holnaptali/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/holnap_tali/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCYJYhtN5sApYshb3vqf625Q

MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.