2017. március 10., péntek 16:10

1848 az M5 műsorán, minőségi filmek a Dunán és a Petőfi TV-n
    Budapest, 2017. március 10., péntek (OTS) - Amennyiben lemaradt volna csütörtökön a Tóth János első részéről, akkor pótolhatja a legújabb magyar vígjáték sorozat nyitó epizódját szombaton 16.25-tól a Duna Televízió műsorán. Az estét 19.30-tól a Dunán A titkok könyvtára 2. - A visszatérés Salamon kincséhez című film nyitja.

    Az M5 esti műsorának kínálata premierrel várja a nézőket. 21.50-perctől utazzon velünk vissza az időben az 1848 utáni eseményekhez. 1849 telén a megtorlás elől külön-külön menekülő Vörösmarty Mihály és Czuczor Gergely váratlanul találkoznak a sümegi püspöki palotában, ahol a püspök bújtatja őket. Az egykor halálos ellenségeket összehozza a közös sors, ám üldözőik már a nyomukban vannak. A püspök kegyetlen válaszút elé kerül. A Szabadonczok című filmet 21.50-től láthatják a nézők az M5 műsorán.

A vasárnap délután 16.35-től Az égbe temetett tábornok - Bem József című magyar ismeretterjesztő film lesz látható a Duna World csatornán. Sepsi Gergő és Bohus Vera tavaly elkészült Bem apó emlékét ápoló filmjét legközelebb március 15-én követhetik a nézők, akkor a Duna csatornán.

Érdemes az M5 csatornára kapcsolni a tábornok életét bemutató film után, ugyanis 17.40-től A fagy birodalma természetfilm sorozat ötödik része lesz látható, majd 18.40-től jön a Büszkeség és balítélet 1995-ös angol romantikus sorozat első, majd este fél nyolctól a második része is, eredeti nyelven, magyar felirattal, megszakítások nélkül az M5 csatornán.

Napközben a gyerekeknek szóló M2 az esti műsorsávban Petőfi TV-ként kínál minőségi tartalmat az idősebb korosztálynak, ennek keretében most vasárnap is a Petőfi TV bemutatja: filmklub este kilenc órától. Ezen a héten a Végzetes vonzerő című filmet láthatják a nézők Michael Douglas főszereplésével, reklámok nélkül a közmédia kínálatában.

Hétvége az M4 Sporton

Ez a hétvége is bővelkedik az élő kapcsolásokban. Szombaton 13.45-től együtt szurkolhatunk a rövidpályás gyorskorcsolya Vb - 1500-as futamain indulóknak, majd a jégről a gyepre, 15.20-tól OTP Bank Liga: MTK - Vasas labdarúgó mérkőzés érkezik a képernyőre majd ezt követi 17.40-től az Újpest - Honvéd labdarúgó összecsapás, élőben az M4 Sporton!

A vasárnapi ebéd mellé érkezik a Labdarugó Merkantil Liga: BFC Siófok - Nyíregyháza Spartacus FC mérkőzés, majd délután három órától újra gyorskorcsolya Vb-t láthatnak élőben a nézők.17.50-től Kosárlabda Magyar Bajnokság: Falco - ZTE mérkőzést közvetít a közmédia sportműsora.

Nem közvetíti a tévé időben? Streamelje élőben az http://www.m4sport.hu weboldaldalon, ahol extra tartalmakat is talál minden sportra éhes szurkoló!

MTVA Sajtóosztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.