2019. március 20., szerda 16:17

Új élménymedence a párkányi Vadas Thermal Resortban
    Párkány, 2019. március 20., szerda (OTS) - 2019. februárjában megkezdődtek Szlovákia legnagyobb aquaparkjának, a Vadas Thermal Resort legújabb medencéjének építési munkálatai. A modern technológiával ellátott medence alapterülete 1 582 m2.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190320_001.jpg

Az új élménymedence látványelemei közül kiemelkedik a sodrófolyosó és a 107 m hosszú lassú folyó, de helyet kap benne egy kosár- és egy röplabdapálya is.

Az új medencével a Vadas nem csak piacvezető helyét szeretné biztosítani, hanem elsősorban vendégeinek kedveskedne, hiszen az elmúlt években számos új szállóhellyel gazdagodott rezortban megnövekedett az igény az új vízfelületek iránt is. A teljes beruházás mintegy 1,7 millió euró lesz, ebből a pénzből a medence mellett 290 m2 alapterületen vízgépészeti és szociális helységek is épülnek, valamint térrendezési és parkosítási munkálatok is megvalósításra kerülnek. A szükséges kiadások több mint felét önerőből fedezi a cég, a hiányzó részt banki hitelből teremtik elő.

A fejlesztés két etapban kerül elvégzésre, az első fázis az idei év májusáig tart, így a nyári idény alatt azok a vendégek kényelmét nem befolyásolják. A második fázis 2019 szeptemberétől 2020 április végéig tart.

A medencét a következő idényben, várhatóan 2020 júniusában adják át a nagyközönségnek.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.