2019. április 17., szerda 16:30

Pápai Joci Amszterdamban állt színpadra
    Budapest, 2019. április 17., szerda (OTS) - Pápai Joci április 6-án Amszterdamban lépett fel a Eurovision in Concert nevű eurovíziós pre-partyn, ahol 29 versenyző állt színpadra az AFAS Live arénában. Ez volt idén az első alkalom, hogy az országok eurovíziós indulói találkozhattak egymással.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190417_001.jpg

A magyar énekesre sokan emlékeztek a 2017-es versenyről, fellépők, újságírók és rajongók egyaránt, az esti koncerten a közönség pedig együtt énekelte Jocival Az én apám jellegzetes na-na-na betétjét, és többen magyar zászlókkal köszöntötték az énekest, aki az alábbi videóban mesél élményeiről:
https://www.youtube.com/watch?v=dQSAFfSV3FA

A héten ízelítőt tett közzé az Eurovíziós Dalfesztivál a postcardokról - azokról a kisfilmekről, amelyeket a dalfesztiválon a fellépők színpadra lépése előtt láthatunk -, a rövid összeállításban többször feltűnik Pápai Joci is. A teljes kisfilmet május 14-én, az első elődöntőben láthatjuk majd.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=ucDklqRKF8k

MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.