2019. július 18., csütörtök 17:42

A Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda közleménye
    Budapest, 2019. július 18., csütörtök (OTS) -

    A Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda közleménye a 24.hu, valamint a nepszava.hu hírportálokon megjelent devizahitel tartozással kapcsolatos jogvitáról történt tudósítás tárgyában:
A Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda nem képviseli az Erste Bank Hungary Zrt-t semmilyen devizahitellel kapcsolatos perben, az Iroda ilyen megbízatása korábban megszűnt.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.