2019. szeptember 18., szerda 14:45

Etyeki Borút Egyesület - Meghívó!
    Etyek, 2019. szeptember 18., szerda (OTS) - Kedves Hölgyeim és Uraim! Kedves Újságírók! -2019. szeptember 21-én ismét Etyeken a helyetek!

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190918_001.jpg

Szüreti hangulat, hagyományok, őszi színek és ízek, nyugalom és béke. Présházak, pincék, műhelyek, birtokok engednek betekintést, s vétek lenne nem megkóstolni a szőlőt hozzád legközelebb álló formájában.
Must, murci, bor, pezsgő, pálinka, borecet….., mindenki talál kedvére valót Budapest szőlőskertjében! Ezúttal ingyenes és kedvezményes kóstolókra is invitálunk! Az első 150 "Borangolót" Törley pezsgővel kínáljuk a Kálváriánál! Játszva borozz! Látogass meg legalább 7 pincészetet a Borangolón, kóstold meg az általuk ajánlott bort féláron, szerezd meg a pince igazolását a kóstolásról, add le az igazoló szelvényt az utolsó pincénél és vegyél részt a sorsoláson, ahol nyerhetsz egy palack bort! A nedűk mellett szilárd finomságok is várnak, ebéd, vacsora vagy csak könnyed borkorcsolyák formájában! Természetesen a csoki sem hiányzik a kínálatból, izgalmas kihívás lehet a hozzáillő bor felfedezése! A bor maga a kreativitás, de a kiürült, újrahasznosítható palack is számos lehetőséget rejt magában…Ezúttal őszi díszbe öltöztetheted. Ha zenére vágysz, hallgass zenét, ha elfáradsz, pohárral a kézben ülj be a pincemoziba, ha állatokat simogatnál, látogasd meg a parasztudvart! Ha gyermeked alkotna, Te kóstolnál, ne csüggedj, menni fog! Vegyél részt a szüreti felvonuláson és az azt követő mulatságon! És a legfontosabb: érezd jól magad Etyeken!

A pincékre szabott programokról bővebb információk honlapunkon etyekiborangolas.hu és https://www.facebook.com/EtyekiBorangolofacebook oldalunkon.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.