2019. szeptember 26., csütörtök 09:14

Országos Közbeszerzési Találkozó - Magyarország első átfogó közbeszerzési konferenciája
    Budapest, 2019. szeptember 26., csütörtök (OTS) - Magyarországon elsőként kerül megrendezésre egy olyan két napos rendezvény, ami a közbeszerzés témakörére építi fel előadásait: az Országos Közbeszerzési Találkozó.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190926_001.jpg

Időpont: 2019. november 21-22.

Helyszín: Eger Hotel & Park **** (3300 Eger, Szálloda út 1-3.)

Ezen a konferencián gyakorlati tudást kaphat általános, a közbeszerzések rendszerének egészét érintő, és specializált, kifejezetten részterületek számára fontos témákból egyaránt. Ráadásul ahhoz, hogy közbeszerzés terén ilyen átfogó ismeretek szerezzen, legalább 3-4 különböző konferencián kellene részt vennie. Nálunk mindez egy helyen elérhető!

Részletes programterv >> (link: http://kozbeszerzesitalalkozo.hu/#tg-schedule)

Rendezvényünkön felkészült és elismert szakmai előadók osztják meg válaszaikat a közbeszerzést érintő aktuális kérdésekre, emellett a helyszín és a szakmai programok közötti szabadidő lehetőséget biztosít a kapcsolatok építésére, bővítésére, ápolására, ami a közbeszerzések területén kiemelten fontos.

A rendezvényen a közbeszerzési jogalkotói oldal a lehető legmagasabb szakmai szinten képviselteti magát (dr. Tuzson Bence államtitkár Úr és dr. Kretter Diána közbeszerzési felügyeletért felelős helyettes államtitkár Asszony személyében), részt vesz továbbá Rigó Csaba Balázs Úr, a Közbeszerzési Hatóság Elnöke.

Ezen a rendezvényen fog elsőként a nyilvánosság elé lépni a Digitális Kormányzati Ügynökség és szervezet beszerzési igazgatója dr. Velikovszky László tart előadást.

Minden további részlet megtalálható a www.kozbeszerzesitalalkozo.hu weboldalon.

Várjuk szeretettel!
    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.