2019. szeptember 30., hétfő 14:08

31 ezer futó a SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon
    Budapest, 2019. szeptember 30., hétfő (OTS) - Csaknem 31 ezer ember tette le a voksát a futás mellett szeptember utolsó hétvégéjén. A kétnapos futófesztivál fő eseménye a vasárnapi SPAR Budapest Maraton® volt, résztvevői a 42,195 kilométeres táv legyőzését tűzték maguk elé.

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:

Magyarország legnagyobb létszámú szabadidősport eseményén a két nap során 30 982 nevezőt regisztráltak, vasárnap, a SPAR Budapest Maraton® és a 30 kilométeres Real Nature futás 12 132 nevezést hozott, 5971-en vállalták egyéniben a maratoni táv teljesítését, párban és a Tolle UHT Maratonstaféta keretében 4750 futót regisztráltak.

Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.