2019. október 16., szerda 15:36

Drakula vár! Vajdahunyadvár
    Budapest, 2019. október 16., szerda (OTS) - Október 26-án Lugosi Bélára emlékezünk

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20191016_003.jpg

17.30-tól óránként Drakula és vámpírszínháza előadásában performansz a vámpírkultusz jegyében: zenével kísért mesék és sötét mondák a vérszívók valós tetteiről, részletek Bram Stoker örökzöld horrorregényéből a híres-hírhedt gróf tolmácsolásában. Bokor Balázs, a Magyar Hollywood Tanács elnökének előadása a "magyar Drakuláról", fáklyás Lugosi-séta és  vámpírfilmek borzolják tovább az este során az idegeket. Az estével Lugosi Bélára emlékezünk, aki a klasszikus horrorfilmek sztárjaként vált világhírűvé Hollywoodban, és mellszobra a Vajdahunyadvár egyik kőfülkéjében található.

Részletek: www.mmgm.hu.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.