2019. október 26., szombat 17:02

Hazudott a közmédiáról a propeller.hu
    Budapest, 2019. október 26., szombat (OTS) - Helyreigazításra kötelezte a bíróság a propeller.hu internetes oldalt, mert valótlanságot állított a közmédiáról.

        A végzés szerint a portál 2019. augusztus 22. napján megjelent "A közmédia betiltotta, a megosztón millióan nézik Bródy dalát" című cikkében valótlanul állította, illetve híresztelte az alábbiakat: Valótlanul állították, hogy a közszolgálati média betiltotta Bródy János "Ezek ugyanazok" című dalát, továbbá valótlanul híresztelték, hogy a közszolgálati médiában betiltásra került Bródy János "Ezek ugyanazok" című dala. A portál a helyreigazítást közölte a mai napon, amelynek végén megjegyzik: "valótlan tényállításokért a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap, illetve a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. szíves elnézését kérjük."
    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.