2019. október 31., csütörtök 09:15

Amiről még sosem hallottál: ezeket rejtik a csomagautomaták
    Budapest, 2019. október 31., csütörtök (OTS) - Gondoltál már rá, hogy élő halat, vagy gilisztákat küldj csomagautomatán keresztül? Valóban merész ötletek és ez még semmi, a többit a cikkben olvashatod.

    Igazán meglepő eset, hogy valaki egy akváriumi halat csomagként szeretett volna elküldeni egy kis nejlon zacskóban, a kézbesítő gondoskodásának hála, a hal egészségesen és a nejlonból kimentve, egy üvegben került új gazdájához. Az sem megszokott, hogy giliszták lepik el az automatákat, pedig volt rá példa: egy humusztenyésztő csomagként próbálta feladni a csúszómászókat, csak azzal nem számított, hogy az állatok, maguktól akarnak majd célba érni. "Legutóbb azon mosolyogtunk, milyen leleményesek a csomagküldők, valaki valószínűleg költöztetők helyett, a mi automatáinkat fogta be dobozszállításra. Már-már mindennapos a házi savanyúságok, lekvárok és torták küldése is. A téli időszakban - leginkább karácsony előtt - olyan is előfordul, hogy az automaták megtelnek, ilyenkor személyesen, az automata mellett adjuk át a csomagokat, hogy ne csússzunk ki a szállítási időből. Nem régi eset, hogy éppen átadás közben kapcsolt be a kézbesítendő "csomag" és rezgett a doboz a futár kezében. Szerencsétlen hölgy nagyon zavarba jött, pedig nincsen semmi szégyenteljes abban, ha valaki szexuális segédeszközt használ." - mesélte Bubori Ferenc a Foxpost operációs igazgatója. Szintén a karácsonyi időszakban fordulhat elő, hogy a szülő gyerekkel érkezik a csomag átvételére, és a webáruházból, vagy az innen-onnan rendelt termék nincs becsomagolva, amit a gyerek, persze nem láthatna meg. Ilyenkor a futárok terelik el a gyerek figyelmét addig, amíg a felnőtt a kicsinek szánt karácsonyi ajándékot feltűnés nélkül becsempészi a szatyor aljára.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.