2019. november 12., kedd 10:27

A legfiatalabb magyar résztvevő a "nagy király" Sanghajban
    Budapest, 2019. november 12., kedd (OTS) - A legfiatalabb résztvevő hozta a legidősebb ásványvizet a második Sanghaj-i CIIE-re.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20191112_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20191112_003.jpg

A 17400 éves Primus ásványvíz 2. alkalommal vett részt Sanghajban a Kínai Nemzetközi Import Expón. A gigantikus kiállítást Xi Jinping, a Kínai Népköztársaság elnöke nyitotta meg. Szijjártó Péter miniszter úr felszólalt a Sanghaj-i Főkonzulátus és a HEPA által szervezett üzleti fórumon. A Primus ásványvíznek most is óriási sikere volt, ami ezúton a 7 éves Regőczi László interjúinak volt köszönhető. A legfiatalabb résztvevőt a média vette körül. A sanghaji TV háttérben az ő fényképével tudósított. Egy interjúban "nagy király"-nak nevezték. A bevezetőben elhangzott, hogy a legfiatalabb kiállító hozta el a legrégebbi élelmiszert a kiállításra. A víz 17.400, Lackó 7 éves. A Bank of China részéről Rong Zhao elnökasszony méltatta az első CIIE-n már sikeres Primus  életútját és további sikerekhez nyitott kapukat a bank által szervezett B2B találkozón.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.