2019. december 10., kedd 11:09

Zihaad Wells kreatív igazgatóként tér vissza a True Religion Apparelhez
    Manhattan Beach, Kalifornia állam, USA , 2019. december 10., kedd (Business Wire/OTS) - A True Religion Apparel, Inc. ma bejelentette, hogy azonnali hatállyal Zihaad Wells-t nevezte ki a cég új kreatív igazgatójává. Wells úr korábban, 2006-tól 2017-ig a True Religion Apparel dizájnért felelős elnökhelyettesi tisztét töltötte be, melyet követően az AG Jeans dizájn és kreatív elnökhelyetteseként tevékenykedett. Mostani pozíciójában a True Religion márka terméktervezéséért, a marketing tevékenység irányításáért és a kreatív irányvonal kialakításáért fog felelni. Wells úr közvetlenül a Vállalat vezérigazgatójának, Michael Buckley-nek tartozik majd beszámolással.

    Zihaad Wells 20 évre visszanyúló, rendkívül széles körű tapasztalatokkal rendelkezik a ruházati ágazat márkás denim szektorának működéséről, a termékekről, a nagy- és kiskereskedelemi piac szereplőiről és az e-kereskedelemről. Wells úr pályafutását a Levi's Europe-nál kezdte, ahol a Levi's Red és a Levi's Vintage kollekciókért felelt, majd 2006-ban csatlakozott a True Religion Apparel-hez.

Michael Buckley vezérigazgató kijelentette: "Nagy izgalommal és büszkeséggel üdvözöljük a True Religion Apparelhez visszatérő Zihaad Wells-t, aki a denim és sportruházati ágazatban az egyik vezető kreatív szakemberként ismert."

Kinevezésével kapcsolatban Wells úr a következőket nyilatkozta: "Örömömre szolgál, hogy kreatív igazgatóként visszatérhetek a True Religionhöz. Olyan érzés számomra, mintha hazajönnék. Nagy várakozással tekintek a Michaellel és a vezetői csapattal való közös munka elé, melynek célja, hogy új életre keltsük azt az annak idején a True Religiont igazán fantasztikus márkává tevő dizájnt, amely a farmerruházat ikonikus hagyományai és a modern megoldások tökéletesen kiegyensúlyozott kombinációján alapult."

Amit a True Religion Apparel, Inc.-ről tudni kell…

A True Religion 2002-ben robbant be a Los Angeles-i farmerpiacra a klasszikus ötzsebes farmernadrág megreformálása révén. A világon semmilyen más farmermárkáéhoz nem hasonlító öttűs, 2,5 centiméterenként két öltést jelentő varrat, a True Religion 'Super T' öltése azonnal nemzetközi elismerést vívott ki. A True Religion termékei a bennünk rejlő egyediséget, különlegességet testesítik meg. A márkát szerte a világon előszeretettel viselik sportolók, zenészek és művészek, akik úgy érzik, a True Religion egyedülálló termékei hozzájárulnak saját, egyedi stílusuk kifejezéséhez. Az exkluzív, ikonikus stílusú ruhadarabok széles palettáját kínáló True Religion Brand Jeans fő termékei a magas minőségi színvonalat képviselő, prémiumkategóriás férfi, női és gyermek farmer- és sportruházat.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191209005232/en/

Kapcsolat:
True Religion:
Kate Kaminsky
kate@michelemariepr.com
646.863.3923

Forrás: True Religion Apparel, Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.