2020. április 23., csütörtök 12:56

Kazánból gyártanak napi 600 lélegeztetőgépet
    Budapest, 2020. április 23., csütörtök (OTS) - Hétfő óta lélegeztetőgépeket állítanak össze a német tüzeléstechnikai cég, a Viessmann allendorfi üzemének egyik gyártósorán - hívta fel rá a figyelmet cikkében a vgfszaklap.hu. A lélegeztetőgépekhez kizárólag olyan alkatrészeket használnak fel, amelyekkel a fali gázkészülékeiket, illetve a hőszivattyúikat is szerelik.

    A Viessmann eddig is élen járt az innovációban, de ezzel a lépéssel felelősségvállalásból is magasra rakta a lécet - emelte ki a készülékgyártó társadalmi szerepvállalását Szilágyi László, a VGF&HKL szaklap kiadóvezetője.

A szaklap cikke forrásmegjelöléssel szabadon közölhető.
https://www.vgfszaklap.hu/hirek/5949-kazanbol-lelegeztetogep
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.