2020. április 23., csütörtök 15:31

Vízműves közreműködés a Korányi Kórház felkészítésében a járvány tetőzésére
    Budapest, 2020. április 23., csütörtök (OTS) - Folyamatos munkavégzéssel négy nap alatt újul meg a kórház vízbekötése

    Mindennapjaink egyik legfontosabb része, de fertőzésveszélykor még inkább felértékelődik a tiszta, egészséges ivóvíz szerepe. Amikor Magyarország a járvány tetőzésére készül, az egészségügyi intézményekben minden feltételnek, így a vízellátásnak is tökéletesen kell működnie ahhoz, hogy a helyzet kezelése és a védekezés minél hatékonyabb lehessen. Ehhez társaságunk a lehetséges meghibásodások, a kockázatok minimalizálásával tud hozzájárulni.

Ennek érdekben a Fővárosi Vízművek a várható tetőzést megelőzően, április 27-én megkezdi a Korányi Kórház vízellátását biztosító tartalékbekötés soronkívüli cseréjét. A tervek szerint a vezeték feltárásától a burkolat-helyreállításig tartó munka közlekedést is jelentősen befolyásoló szakaszát a mielőbbi befejezés érdekében folyamatos, 24 órás munkavégzéssel négy nap alatt végzik el a társaság szakemberei, természetesen mindvégig biztosítva a létesítmény vízszolgáltatását.

Mivel a munka csak félpályás útlezárással valósítható meg, a Budakeszi úton közlekedő autósok türelmét és megértését kérjük és köszönjük. A forgalom április 27-én éjszakától április 30-ig jelzőlámpával irányított, váltakozó irányú forgalom mellett tartható fenn, ami miatt mind a Budapest, mind a Budakeszi felé autózóknak megnövekedett útidőre kell számítaniuk, ami - a megkülönböztető jelzést használó gépjárműveket kivéve - a Budapest irányából a Korányi kórház felé nagyívben történő kanyarodás korlátozásával is jár. Ez idő alatt sajnos a Pihenő utat használó gyalogosoknak is a járda felbontására kell számítaniuk. Ezt követően, május 4-ig még kisebb, ám már sem az autós, sem a gyalogos közlekedést nem befolyásoló befejező munkálatokat végeznek majd szakembereink.

Ezúton is megragadjuk az alkalmat, hogy megköszönjük az egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját, amit a magunk eszközeivel igyekszünk a legmesszebbmenőkig támogatni!

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.