2020. április 30., csütörtök 08:05

Friss vízzel a sikeres érettségiért
    Budapest, 2020. április 30., csütörtök (OTS) - Csapvízfogyasztás biztonságosan a nagy megmérettetéskor is

    Nekünk, akik a nap 24 órájában azért dolgozunk, hogy tiszta, egészséges ivóvizet szállítsunk az otthonokba és intézményekbe, meggyőződésünk, hogy a szellemi teljesítőképesség is jelentősen fokozható elegendő mennyiségű csapvíz fogyasztásával.

Nem szabad azonban megfeledkezni arról, hogy a veszélyhelyzet miatt több mint egy hónapja elárvultak az iskolaépületek és velük a belső vízhálózatok is. A Fővárosi Vízművek változatlanul friss vízzel látja el az intézményeket, de nagyon fontos, hogy a március 16. óta használaton kívüli, épületen belüli vezetékrendszerben nagy valószínűséggel  pangó víz keletkezett, amely a csapok megnyitásakor kezdetben lerakódásokat moshat ki és kellemetlen ízű lehet.

Néhány perces kifolyatás után, amikor a vizet már fogyasztáshoz kellemesen hidegnek érezzük, bátran ihat mindenki a vízből, amely az érettségi esetében sem minősül tiltott doppingszernek.

Sikeres és biztonságos vizsgázást kívánunk minden érettségizőnek!

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.