2020. május 5., kedd 11:56

Kijárási korlátozások enyhítése a szabadba vágyóknak
    Budapest, 2020. május 5., kedd (OTS) - A saját kertjében bárki szabadon tartózkodhat szájmaszk viselése nélkül, ezt azonban a társasházban élők nem tehetik meg. A megoldás a SummerOffice.me szolgáltatás, ahol az AirBnB mintájára bárki bérelhet kertet néhány órára, hogy ott a karantén szabályokat betartva, biztonságosan feltöltődhessen.

    A bezártság a jó időben növeli a stresszt, de a közparkok látogatása kockázatos és azok időpont foglalását a hatóság nem valósította meg. Az app viszont lehetővé teszi a kertesházak zöldterületeinek megosztását és a koronavírus miatt most ingyenes.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.