2020. május 5., kedd 17:06

Egész éves nyitva tartású családi élménypark épül Szántódon
    Budapest, 2020. május 5., kedd (OTS) - A járványválság ellenére, ütemterv szerint haladva, egész éves nyitva tartású családi élménypark épül Szántódon.

    Mintegy 6.000 m2-es, tematikus, 12 hónapos nyitva tartású fedett játszóház és családi élményfürdő épül Szántódon, a BalaLand projekt részeként, közvetlenül a Balaton partján. A BalaLand Familypark nevű beruházás kivitelezésére 2020. május 4-én jelent meg a közbeszerzési felhívás, a projekt tervezett átadása 2022. első negyedévére várható. (www.balaland.com)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.