2020. május 13., szerda 12:06

Újraindítás a 2020-as leállás után
    Budapest, 2020. május 13., szerda (OTS) - A vállalatok több mint 50 százaléka legkorábban az év végére látja visszaállíthatónak a "normál" munkát. A kereslet hiánya ugyanis hátráltatja az újraindítást, melyet három cégből kettő, ha tehetné, azonnal végrehajtana.

    A Covid-19 világjárvány leküzdésére bevezetett intézkedések szerte a világban hosszú távú stressz-próbatétel elé állítják az ipart. Az "Újraindítás a 2020-as leállás után" című tanulmány szerint a vállalatok hét százaléka attól tart, hogy tartalékaik nem is lesznek elegendőek átvészelni ezt a hosszú időszakot.

     -    Mennyire vannak felkészülve a vállalatok a jelenlegi kihívásokra?
     -    Mik akadályozzák a gyors újraindítást?
     -    Milyen intézkedéseket hoztak a válságkezelés során?

Áprilisban a Staufen - vezetési tanácsadóként - 12 országban, több mint 730 céget kérdezett meg ezekről, és még számos hasonló kérdésről a járvány hatásaival kapcsolatban.

A Staufen AG teljes tanulmánya itt érhető el: https://www.staufen.ag/en/company/news-events/news/newsdetail/2020/05/international-study-more-than-50-percent-of-companies-will-resume-normal-work-by-the-end-of-the-y/

    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.