2020. augusztus 7., péntek 10:42

A Zynga nyilvánosságra hozta a 2020-as év második negyedévében elért pénzügyi eredményeit (1. rész)
    San Francisco, 2020. augusztus 7., péntek (Business Wire/OTS) - A vállalat eddigi legmagasabb negyedéves árbevétele és foglalási volumene - A cég az utóbbi több mint nyolc év legjobb negyedéves cash flow-ját érte el - A vállalat növelte a 2020-as teljes évre vonatkozó árbevételi és foglalási volumenre vonatkozó előirányzatát - A Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) ma közzétette a 2020. június 30-án végződő második negyedévben elért pénzügyi eredményeit a vezetőség által kiadott és a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalára feltöltött, befektetőknek szóló negyedéves bevételi tájékoztató levélben (Q2 2020 Quarterly Earnings Letter). Lásd a csatolt Negyedéves bevételek című levelet (Quarterly Earnings Letter), amely hozzáférhető a következő internetes címen is: http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20200805005297/en/

"A második negyedévben kiemelkedően jó eredményeket értünk el: negyedéves árbevételünk és foglalási volumenünk az eddigi legmagasabb volt, és az utóbbi több mint nyolc év legjobb negyedéves működési cash flow-járól számolhatunk be. Ebben az időszakban végrehajtottuk a Peak jelentős átalakulást hozó felvásárlását, és a harmadik negyedévet már nyolc örökös franchise birtokosaként kezdjük meg, amelyek jelentős mértékben bővítik élő szolgáltatási portfóliónkat" - nyilatkozta Frank Gibeau, a Zynga vezérigazgatója. "Továbbá megállapodást kötöttünk az egyik legnagyobb és leggyorsabban növekvő mobiljáték kategóriába, a hiper-casual mobiljátékok közé tartozó, népszerű játékokat fejlesztő és kiadó, isztambuli székhelyű Rollic felvásárlásáról."

A Zynga vezetősége telefonkonferenciát is szervez augusztus 5-én, csendes-óceáni idő szerint délután 2:00 órakor (keleti parti idő szerint du. 5:00 órakor) a vállalat által elért eredmények megvitatása céljából. A telefonkonferencia során a résztvevők feltehetik kérdéseiket, és a Zynga igyekszik minél több kérdésre késedelem nélkül válaszolni.

A telefonkonferencia (amely rögzítésre kerül, és a befejeződését követően az arról készült felvétel hozzáférhető lesz a Vállalat honlapján) a http://investor.zynga.com internetes címen érhető el, valamint az alábbi betárcsázási telefonszámokon:
     -    Díjmentes hívószám: (800) 537-0745
     -    Nemzetközi hívószám: (253) 237-1142
     -    A telefonkonferencia azonosító kódja: 5769759

Amit a Zynga Inc.-ről tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását szerte a világon. Ez idáig több mint egymilliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és a cég irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban is. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitteren, az Instagramon, a Facebookon, illetve kísérje figyelemmel a cég blogját: Zynga blog! (folyt.)2020. augusztus 7., péntek 10:43

A Zynga nyilvánosságra hozta a 2020-as év második negyedévében elért pénzügyi eredményeit (2. rész)
    San Francisco, 2020. augusztus 7., péntek (Business Wire/OTS) -

    Előremutató állítások
Ez a sajtóközlemény olyan előremutató állításokat tartalmaz, amelyek többek közt a vállalat 2020-as teljes évre prognosztizált árbevételi és foglalási volumenre vonatkozó előirányzatával és a Rollic felvásárlásával kapcsolatosak. Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a "kilátások", "prognosztizált", "tervezett", "szándékozik", "lesz", "várakozásaink szerint", "úgy hisszük", "célunk", illetve "várhatóan", és a jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban említett tervek elérése vagy sikere jelentős mértékben függ különféle kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől, illetve a feltételezések helytálló voltától. Ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (azaz a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről részletesebben kifejtésre kerültek vagy kifejtésre fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata beszerezhető a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalán a http://investor.zynga.com internetes címen, illetve a SEC honlapján a www.sec.gov internetes címen.

A szerkesztő megjegyzése:
A Zynga vágóképeiért és a játékaira vonatkozó legfontosabb sajtóanyagokért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://bit.ly/ZyngaQ22020

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200805005297/en/

Kapcsolat:
Befektetői kapcsolatok:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Sajtókapcsolatok:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Forrás: Zynga


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.