2020. szeptember 17., csütörtök 13:10

Pert nyert a SZIGET a Kúria előtt a NAIH-hal szemben
    Budapest, 2020. szeptember 17., csütörtök (OTS) - A KRS Kovács Réti Szegheő Ügyvédi Iroda közleménye:

    Hatályon kívül helyezte a Kúria azt a bírósági határozatot, amely helyben hagyta a fesztiválszervező Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt-vel szemben a NAIH által meghozott, 30 millió forintos bírságot kiszabó határozatot. Az elsőfokon eljáró Fővárosi Törvényszéknek meg kell ismételnie eljárását és új határozatot kell hoznia, melynek keretében vizsgálnia és értékelnie kell a SZIGET Zrt. jogi képviselője, a KRS Kovács Réti Szegheő Ügyvédi Iroda által előadott valamennyi bizonyítékot, továbbá azt is, hogy a bírság kiszabására jogszerűen került-e sor.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.