2020. november 3., kedd 13:24

Az EMist megjelentette az elektrosztatikus permetezési technológia jövőjét előrevetítő legújabb termékét (1. rész)
    Fort Worth, Texas állam, USA, 2020. november 3., kedd (Busines Wire/OTS) - Az EMist® Disinfection Solutions ma bejelentette, hogy mostantól elérhető új, EX-7000 TruElectrostatic™ elnevezésű, fertőtlenítési célokra szolgáló permetezőkészüléke.

    Az EX-7000 ergonomikus, kis súlyú készülék, amely mindössze 6,75 kg-ot nyom, azaz fele olyan nehéz, mint más permetezőkészülékek. Az intelligens Charge Detect™ technológiát alkalmazó EX-7000 elektrosztatikus permetező folyamatosan ellenőrzi a felhasználó és a készülék polaritását, és az ez alapján végzett automatikus korrekciónak köszönhetően kiküszöböli a földelés problémáját, miáltal az ágazatban a legteljesebb fertőtlenítőszerrel való felületbevonást képes biztosítani, és így 50 százalékkal csökkenti a munka- és vegyszerköltségeket.

A fertőtlenítőszert a készülék először porlasztja, majd az apró cseppekké alakított anyagot egy elektrosztatikus-indukciós fúvókán keresztül (melynek töltését egy bipoláris áramforrás biztosítja) kipermetezi a célterületre. A bipoláris áramforrás alternatív módon újraelosztja az elektromos töltéseket, és így az aprói cseppecskék vagy túlnyomórészt pozitív, vagy túlnyomórészt negatív töltésűek lesznek. Ennek eredményeként az elektromos töltésű cseppeket a célterület olyan erősen vonzza, hogy azok teljes mértékben bevonják a célfelület oldalait, széleit és hátsó felét egyaránt.

Az EMist TruElectrostatic fertőtlenítőszer-permetezői hatmagos platformra épülnek, melynek eredményeként az elektrosztatikus permetezőkészülékek 100 százalékban folyamatos elektrosztatikus töltési kimenetet biztosítanak, kiküszöbölik a földelés problémáját, és tökéletes, teljes felületfedettséget eredményeznek.

TruTechnology: EPIX töltésdetektálási technológia

Az EPIX töltésdetektálási technológiát alkalmazó elektrosztatikus permetezők folyamatosan ellenőrzik a felhasználó és a készülék polaritását, és az ez alapján végzett automatikus korrekciónak köszönhetően kiküszöbölik a földelés problémáját. A permetezők fúvókájából kikerülő cseppecskék körbeveszik és bevonják a különféle felületeket, mintha csak becsomagolnák őket. Ennek köszönhetően a vegyszer egyenletes, folytonos és teljes bevonatot képez a különféle felületek minden oldalán, és így jelentős mértékben csökkennek a vegyszer- és munkaköltségek.

TruConfidence: Szabadalmaztatott. Bizonyítottan hatásos. Megbízható.

A COVID-19-járvány beköszönte óta számos vállalat bukkant fel a piacon egyik napról a másikra, az állítva, hogy elektrosztatikus permetezőket forgalmaznak. Amikor azonban életet veszélyeztető kórokozók ellen kell küzdeni, a vevők részéről kulcsfontosságú követelmény, hogy az értékesítő vállalat tapasztalt és elismert legyen, és termékei bizonyított hatékonysággal működjenek. Az EMist elektrosztatikus permetezői szabadalmaztatott, független laboratóriumi vizsgálatok keretében tesztelt termékek, melyeket már az Ebola okozta 2014. évi válsághelyzetben is bevetettek. Kifejlesztőjük az elektrosztatikus termékeket forgalmazó ágazat veteránja, Mike Sides, aki gyakran működik együtt az Amerikai Egyesült Államok Védelmi Minisztériumával (U.S. Department of Defense), az Amerikai Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériumának (U.S. DEPARTMENT OF AGRICULTURE) Tengerészeti Entomológiai Kiválósági Központjával (Naval Entomology Center of Excellence) és az Egészségügyi Világszervezettel (World Health Organization).

TruCharge: A legjobb teljesítmény

Az elektrosztatikus permetezők használatakor a polaritás fontos kérdés. A legtöbb felület negatív vagy semleges töltésű (maga a földfelszín is negatív töltésű). Az Amerikai Egyesült Államok Környezetvédelmi Hivatalának (U.S. Environmental Protection Agency [EPA]) előírásai szerint az elektrosztatikus permetezőkészülékeknek pozitív töltésűvé kell tenniük a kibocsátandó anyagot, annak biztosítása érdekében, hogy a megcélzott negatív vagy semleges felületek vonzzák a fertőtlenítő pozitív töltésű cseppecskéit. A pozitív töltés következtében a cseppek jobban tapadnak a megcélzott felületekhez és jobban bevonják azokat.

TruDesign: Biztonságosabb működtetés

Nagy területek, nagy épületek vagy szűk helyek permetezésekor egy vezeték nélküli permetező lehetővé teszi a permetezést végző személy akadálytalan helyváltoztatását és szabad mozgását. Az EMist permetezők ergonomikus, kis súlyú, vezeték nélküli készülékek. Ez azt jelenti, hogy a kezelő bárhová magával viheti a permetezőkészüléket, ahol permetezést kell végeznie, és nem függ a munkaterületen lévő fali csatlakozóaljzatok elhelyezkedésétől. A készülék hordozhatósága egyértelmű előny bármely olyan felhasználó számára, akinek különféle helyeken kell fertőtlenítést végeznie, mivel lehetővé teszi a munka zökkenőmentes elvégzését.

TruAssurance: Biztonságos a felhasználói számára

Az EPA előírásai szerint a fertőtlenítő permetezőkészülékek által kibocsátott medián cseppméretnek 40 mikronnál nagyobbnak kell lennie. A cseppeknek elég nagynak kell lenniük ahhoz, hogy ne párologjanak, illetve ne sodródjanak el, és elég kicsinek ahhoz, hogy megváltozzon a röppályájuk, amikor közel kerülnek a célterülethez. A versenytársak többségének permetezői 40 mikronnál kisebb méretű cseppeket bocsátanak ki, melynek következtében a cseppek könnyen elsodródnak, és nagyobb az esély arra, hogy a közelben lévők belélegzik őket. Az EMist permetezőkészülékek képesek 75 mikron medián cseppméretű cseppek folyamatos kibocsátására. (folyt.)



2020. november 3., kedd 13:24

Az EMist megjelentette az elektrosztatikus permetezési technológia jövőjét előrevetítő legújabb termékét (2. rész)
    Fort Worth, Texas állam, USA, 2020. november 3., kedd (Business Wire/OTS) -

    TruCost: Alacsonyabb teljes tulajdonlási költség

Tekintve a fertőtlenítendő területek nagy méretét, a fertőtlenítőszerek kézi alkalmazása ma már nem megfelelő módszer. Az új norma az elektrosztatikus permetezés. Az EMist rendszereit használó ügyfelek jellemzően akár 50 százalékos munka- és vegyszerköltség-csökkenést érnek el. A versenyképes árú, modern és szabadalmaztatott elektrosztatikus technológián alapuló, megbízható készülékek teljes tulajdonlási költsége így jóval alacsonyabb.
Az EMist bejelentette, hogy előfoglalást tesz lehetővé azoknak az ügyfeleknek a számára, akik már decemberben meg szeretnék kapni készülékeiket. A vállalat 50 USA dolláros visszatérítendő foglalási díjat határozott meg, mely honlapján fizethető be november 2-án központi standard idő szerint de. 8 órától. Az EX-7000 az EMist forgalmazóitól vásárolható meg 3 995 USA dolláros listaáron.

Amit az EMistről tudni kell…

Az EMist, melynek székhelye Fort Worth városában, Texas államban található, intelligens elektrosztatikus fertőtlenítő permetezőkészülékeket fejleszt, melyek segítségével egészségesebbé tehetők a különféle terek és helyiségek. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: EMist.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201102005026/en/

Kapcsolat:

Doug Morrell
Telefon: 817.837.0200
doug@teleosmarketing.com

Forrás: EMist

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.