2020. november 25., szerda 09:57

Zökkenőmentes testhőmérséklet-ellenőrzés a Szegedi úti Szakrendelőben
    Budapest, 2020. november 25., szerda (OTS) - A Dahua Technology mesterséges intelligenciával ellátott, érintésmentes testhőmérséklet-ellenőrző megoldása immár a 13. kerületi Rendelőintézetbe belépők biztonságát, illetve gyors, és hatékony beléptetését is szolgálja.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20201125_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20201125_002.jpg

A Dahua Technology Hungary Kft., valamint hivatalos disztribútor partnere, a Ramiris Europe Kft. által adományozott rendszer nemrégiben került átadásra az intézményben. Az eszköz alkalmazásával elkerülhetővé vált a beléptetéskor kötelező kézi lázmérés, tehát relevánsan lecsökkent a személyes érintkezések száma.

Flynn Jiang, a Dahua Technology Hungary Kft. országos vezetője elmondta:

"Országos központunk szintén a 13. kerületben található, továbbá több kollégánk is ebben a kerületben él a családjával együtt. A "gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan" jelmondat szellemében fontos számunkra, hogy adományunkkal segítséget nyújtsunk egy helyi egészségügyi intézménynek. A jelenlegi elszomorító járványhelyzetben nem csupán a kórházaknak, hanem minden közegézségügyi szolgáltatást ellátó szervezetnek köszönettel tartozunk."

A Ramiris Europe Kft. részéről Scheidt Imre, biztonságtechnikai üzletágvezető kifejtette:

"A Ramiris Europe Kft. szintén Budapest 13. kerületében végzi üzleti tevékenységét. Külön örömet jelent számunkra, hogy szakértő kollégáink bevonásával hozzájárulhatunk a  helyi lakosság biztonságosabb és hatékonyabb egészségügyi ellátásához."

Dr. Hertzka Péter, a kerületi Szakrendelő főigazgató-főorvosa megjegyezte:

"A 13. kerületi egészségügy egy újabb csúcskategóriás készülékkel gazdagodott. Az eszköz jelentősen  gyorsítja a páciensek bejutását az intézménybe, továbbá nagy mértékben segíti az ott dolgozók munkáját."

További információ kérhető:

Dudás Enikő
Dahua Technology Hungary Kft.
eniko.dudas@dahuatech.com
Telefon: +36 70 418 5347
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.