2011. június 22., szerda 10:13

Prima Maroni Kft., a kiváló minőségű gesztenye előállítója és népszerűsítője -Gesztenyés receptverseny gasztrobloggerek számára
    Budapest, 2011. június 22., szerda (OTS) - A Prima Maroni Kft. tulajdonosának mintegy 25 éves szakmai tapasztalatával és hozzáértésével a cukrász szakma meghatározó szereplője. Az alapító, Schweickhardt György 1981-ben nyitotta meg első cukrászdáját, mai innovatív termékek ötletgazdájaként továbbra is a magas minőség, a kiválóság jegyében alkotja meg az áruházak polcaira kerülő, valamint a cukrászati, vendéglátóipari szakma számára fejlesztett könnyű felhasználást elősegítő egyedülálló gesztenye készítményeit.

    

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110622_001.jpg

A Prima Maroni gesztenye termékpalettája rendkívül széles és változatos. Valamennyi termék a Kiváló Magyar Termék Védjeggyel rendelkezik: a vitaminokban, rostokban és ásványi anyagokban gazdag gesztenye egészséges desszertpillanatokat kínál a tudatos vásárlók, valamint garantált minőséget biztosít az éttermi és cukrászati felhasználók számára.

A Prima Maroni Kft. aktív tevékenységet folytat a gesztenye, mint ételeinket változatossá varázsoló rendkívül egészséges alapanyag népszerűsítése érdekében:
Most a gasztrobloggereket szólítja meg: receptversenyre hívja a sütés-főzés szakértőit, hogy a gesztenye, mint különféle ételeink alapanyagának kipróbálására buzdítsa őket. Az egészséges gesztenye felhasználásának lehetősége ugyanis egészen sokszínű, számos kombinációban lehetséges: nem csak a közkedvelt és ismert desszertek fő hozzávalója lehet ugyanis: akár húsokhoz, vagy előételként is kiválóan hasznosítható.
Éppen ezért a bloggerverseny is több kategóriában, nem csak desszert témában indul, gesztenyés előételeket, gesztenyés leveseket és gesztenyés főételeket is várnak. A gasztrobloggerek a különféle Maroni gesztenyepüré, valamint natúr gesztenye termékek közül válogatva készíthetik el ételkölteményeiket, melyek receptjét június 30-ig várják a gesztenyepure.hu oldalon.
Az értékelésben olyan neves személyek vesznek részt, mint Schweickhardt György a Prima Maroni Kft. ügyvezető igazgatója, Kalla Kálmán mesterszakács és Aranysapka szakács, valamint Szabó Pál Venesz díjas cukrászmester.
Mivel a bloggerverseny kiemelt támogatója a Spar Magyarország Kft., a résztvevők számára a felhasznált gesztenye alapanyag árát visszatérítik, valamint a nyeremények között is értékes Spar vásárlási utalványok szerepelnek a Prima Maroni különleges ajándékcsomagjai mellett.
A verseny részletes kiírása a http://gesztenyepure.hu/gasztroblogger-verseny-kiiras oldalon található, a recepteket a http://gesztenyepure.hu/kuldj-be-receptet oldalon lehet feltölteni.

Mindez hozzájárul ahhoz, hogy az egészséges, szerethető, minőségi szelídgesztenye sokszínű felhasználása igazán ismert és közkedvelt legyen.

Prima Maroni Kft.
www.maroni.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.


Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.