2011. július 14., csütörtök 11:38

A MICHELIN MEGÚJULT WEBOLDALLAL VÁRJA AZ AUTÓVEZETŐKET
    Budapest, 2011. július 14., csütörtök (OTS) - A Michelin elindította megújult magyar nyelvű honlapját, amely új arculattal és szolgáltatásokkal bővült. A könnyen kezelhető és felhasználóbarát felület gazdag tartalmat kínál és lehetővé teszi, hogy interaktívan   ismerkedjenek a márkával a weboldalt böngészők.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110714_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20110714_002.jpg

Az új oldalak fejlesztésekor a Michelin célja az volt, hogy egy olyan digitális platformot kínáljon a vásárlóknak, ahol a személyabroncsok széles választéka megtalálható, modern, érdekes információkkal kiegészítve. Az új weboldal választ ad a vásárlók abronccsal kapcsolatos kérdéseire, ugyanakkor a vezetőknek hasznos termékinformációkat, használati tippeket ad a Michelin abroncsokat illetően; bemutatja azokat az egyedi előnyöket, melyeket a Michelin márka kínál számukra.

A számos cikk, abroncshasználathoz kapcsolódó tanács, részletes termék- és technikai információ mellett egy új keresővel is bővült az oldal, mellyel az autóvezetők könnyen találják meg a közelükben lévő abroncskereskedéseket. A speciális kereső a ViaMichelin segítségével mutatja meg a szervizek listáját, melyek között a Michelin kiemelt partnereit, a Michelin Minősített Szakszervizeket is megtaláljuk. Ezeket a szakszervizeket független cég auditálja évente, magas színvonalú műszaki és ügyfélkapcsolati szolgáltatást nyújtanak. Emblémájukat, részletes listájukat a vásárlás menü tartalmazza.

A megújult honlapon számos videoanyag is található, a Michelin magyarországi tevékenységét, a helyi közösségek életében való felelős részvételt is bemutatják, továbbá számos linket találunk, melyek a Michelin mobilitáshoz kapcsolódó szolgáltatásaihoz, a ViaMichelinhez vagy a híres Michelin útikönyvekhez kalauzolják a weboldal látogatóit.



Kattintson ide:

www.michelin.hu




Médiakapcsolat: +36 1 459 2797
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.


Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.