OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. február 24., szerda 11:48

Az MMV cégcsoport nemzetközi babérokra tör
    Budapest, 2016. február 24., szerda (OTS) - Az MMV Magyar Magánvasút Zrt. egy Siemens Vectron mozdonnyal kezdte meg vasúti árufuvarozási tevékenységét Ausztriában és a sikerek láttán a tulajdonos Petrolsped Kft. a cégalapítás mellett döntött, így megalakult az MMV-Rail Austria GmbH. A cég másik fiatal romániai leánya, az SC MMV Rail Romania SA is elérte első sikereit.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160224_001.jpg

Az MMV Rail Romania 2015. szeptemberében kapta meg a vasútvállalati működési engedélyt, az új évet pedig az A és B vasútbiztonsági tanúsítvány megszerzésének sikerével indította. A cég rendelkezik már egy diesel elektromos mozdonnyal, így immár saját jogon, saját mozdonnyal indulhat hódító útjára a romániai árufuvarozási piacon.

A cégcsoport szlovákiai leányvállalata, a Petrolsped Slovakia s.r.o. évek óta sikeresen működik. Az MMV cégek között legerősebb Magyar Magánvasút Zrt. 2015-ben először fuvarozott 3 millió tonna fölötti mennyiséget a magyar vonalon. Az elmúlt év másik sikere, hogy a közelmúltban megkapták a horvátországi üzembehelyezési engedélyt az LE 5100-TSAM-5 típusú mozdonyukra.

Mindez azt jelenti, hogy a Petrolsped vállalatok immár négy országban vannak jelen az árufuvarozási piacon. A cél a közös fuvarfeladatok minőségi teljesítése. Ahogy azt az MMV Zrt. vezérigazgatója, Tamás-Vadnai Éva kiemelte, akár a hazai, akár a nemzetközi piacról legyen szó, a csoport összes leányvállalata hű marad alapelveikhez, melyek a "Minőség, Megbízhatóság, Versenyképesség".
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.