2019. április 26. péntek

International
2019. április 25., csütörtök 16:55

A P&G legjelentősebb márkái, köztük a Pampers, az Ariel és a Herbal Essences erősítik vezető szerepüket a felelős fogyasztás támogatása terén (3. rész)
2019. április 25., csütörtök 16:55

A P&G legjelentősebb márkái, köztük a Pampers, az Ariel és a Herbal Essences erősítik vezető szerepüket a felelős fogyasztás támogatása terén (2. rész)
2019. április 25., csütörtök 16:54

A P&G legjelentősebb márkái, köztük a Pampers, az Ariel és a Herbal Essences erősítik vezető szerepüket a felelős fogyasztás támogatása terén (1. rész)
2019. április 25., csütörtök 11:16

Az Aptorum Csoport létrehozta a Smart Pharma-t (2. rész)
2019. április 25., csütörtök 11:15

Az Aptorum Csoport létrehozta a Smart Pharma-t (1. rész)
2019. április 24., szerda 09:40

A P&G európai üzletága a textilápolási márkáinál - köztük az Ariel és a Lenor termékcsaládoknál - 2025-ig 30%-kal csökkenti a műanyag csomagolóanyagok használatát (2. rész)
2019. április 24., szerda 09:39

A P&G európai üzletága a textilápolási márkáinál - köztük az Ariel és a Lenor termékcsaládoknál - 2025-ig 30%-kal csökkenti a műanyag csomagolóanyagok használatát (1. rész)
2019. április 23., kedd 13:07

Az Amazon és a Google bejelentették a hivatalos YouTube alkalmazások elindítását a Fire TV-n, a Prime Video alkalmazás pedig elérhető lesz a Chromecaston és az Android TV-n (2. rész)
2019. április 23., kedd 13:07

Az Amazon és a Google bejelentették a hivatalos YouTube alkalmazások elindítását a Fire TV-n, a Prime Video alkalmazás pedig elérhető lesz a Chromecaston és az Android TV-n (1. rész)
2019. április 18., csütörtök 11:52

A Farmers Edge a mezőgazdasági munkagépek vezetőfülkéjébe telepíthető új, intelligens eszközzel bővíti precíziós digitális platformját (3. rész)
Első « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » Utolsó
Videó / Audió
VOKSKABIN - online választói orientációs alkalmazás
Hatástanulmány a VOKSKABIN választói orientációs alkalmazásr...
XI. Napfényes Fesztivál