OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. január 23. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2016. május 3., kedd 09:15

Egyedülálló lakossági képzések a PPG Trilaktól
    Budapest, 2016. május 3., kedd (OTS) - Hiánypótló, hazánkban egyedülálló "Csináld magad!"-kurzusokat indít a PPG Trilak az otthonukat, környezetüket saját kezűleg építeni-szépíteni vágyók számára a Werk Akadémián.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160503_001.jpg

     A májusban induló Kreatív Műhely kezdeményezés célja, hogy szakmai hátteret, átfogó ismereteket és inspirációt nyújtson mindazok számára, akik kreativitásukat szeretik otthonuk, kertjük csinosításával megélni. A vásárlók körében ugyanis egyre inkább növekszik az igény a kreatív lakberendezési "Csináld magad!" vagy ún. DIY-megoldásokra.
     A kurzusok két részre oszlanak. Délelőtt a PPG Trilak szakemberei foglalják össze a legfontosabb tudnivalókat, délután pedig DIY-bloggerek és enteriőrstylistok segítségével kapnak ötleteket a résztvevők, hogy hogyan tudják a megszerzett technikai tudást a gyakorlatba átültetni és saját otthonukban alkalmazni. A tanfolyamokra jelentkezők megtanulhatják a különböző felületek kezelésének alapjait, továbbá számtalan hasznos tippet, trükköt kaphatnak egy lakás díszítőelemeinek vagy akár hangsúlyosabb részeinek, helységeinek ötletes és szakszerű, saját kezű felújításához.
     A PPG Trilak Kreatív Műhely foglalkozásain többek közt színes, időtálló fa bútorok kialakítását, táblafestékkel kezelt, újraírható felületek készítését vagy éppen mindenki számára elérhető alapanyagokból apró, kedves, saját ízlésüket tükröző dekorációs tárgyak kialakítását sajátíthatják el az érdeklődők.
     További tájékoztatás, regisztráció a trilak.hu/kreativmuhely oldalon.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.