OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. július 7., csütörtök 15:56

Fesztiválozz élőben a PetőfiLive-val!
    Budapest, 2016. július 7., csütörtök (OTS) - Nem jutsz ki idén a Szigetre? Érdekel a Balaton Sound, de nem lehetsz ott? Az események közepében lehetsz a saját szobádban is, ha nézed a PetőfiLive élő közvetítéseit!

    
Ahogy azt a VOLT Fesztivál alatt már megszokhattuk, a Balaton Soundról is élő közvetítést ad, sőt a Sziget fellépőit is elhozza az otthonunkba a PefőfiLive.

A Balaton Sound két színpadának eseményeit élőben nézheted, és a Sziget Fesztivál kiemelt koncertjeiről sem maradsz le, ha a petofilive.hu-ra kattintasz. A PetofiLive-ra minden reggel felkerül az aznapi program, így már a nap elején kiválaszthatod, hogy milyen koncertet nézel meg este. Amikor éppen nincs koncert, akkor sem maradunk műsor nélkül, ilyenkor az élő stream helyén felvételről visszanézhetőek a korábbi adások. Csütörtökön 18 órától az A$AP Ferg nyitja a sort, a Mary PopKids koncertjét háromnegyed nyolctól, a Halott Pénz fellépését 23 óra 15 perctől sugározza online a PefőfiLive.

------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.