OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. július 22., péntek 14:55

Hobbitfalva a Fjällräven Vándortúráján
    Budapest, 2016. július 22., péntek (OTS) -

    Az ismert svéd outdoor-márka harmadik alkalommal megrendezett Vándortúráján a táv miatt ugyan csak 18. éven felüliek indulhatnak, ám a szervezők már az ifjabbakat is várják az augusztus 22-én Aggtelekről induló és Felsőtárkányon záródó 5 napos természetjárásra. Míg a felnőttek napközben teljes felszerelésüket cipelve a 113 kilométeres táv leküzdésével birkóznak, a kicsik "hobbit-túrákon" vesznek részt, ezután csatlakoznak szüleikhez. A svéd Fjällräven Classic adaptációjával a szervezők a vándortúrázás hagyományait szeretnék feléleszteni Magyarországon.

Elérhetőség:
http://www.fjallraven.hu/fedezd-fel-a-fjallravent/classic/vandortura
https://www.facebook.com/vandortura
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.