OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2016. szeptember 23., péntek 13:53

Nagy Kazánválasztó
    Budapest, 2016. szeptember 23., péntek (OTS) - A délelőtt tartott sajtótájékoztatón Szilágyi László, a Nagy Kazánválasztó Nap főszervezője elmondta, hogy az új Európai Uniós jogszabályok alapján, 2016. július 1- e óta hazánkban már csak kondenzációs gázkészülékeket tudunk használatba venni. Érdemes a rendezvényen a szabályokról tájékozódni, hiszen a kivitelezés során több jogszabálynak és rendeletnek kell megfelelni, ami jelentős költséggel járhat.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160923_004.JPG

A több mint 10 gázkészülékgyártó lesz a látogatók segítségére abban, hogy több mint 100 kazán közül kiválasszák a legmegfelelőbbet. A gázkészülékek akár 50 %- os kedvezményén túl további kedvezményt jelent a kazáncsere program, melynek keretében a régi, lecserélt gázkészüléket 5000 Ft értékben számítják be.
A szervezők a gázkészülék kiválasztásán túl a kivitelezésben is segíteni kíván a szerelő ajánló rendszerrel.

Helyszín: 1117 Budapest, Budafoki út 183.
Időpont: 2016.09.24 09:00- 15:00
További információ a www.merkapt.hu weboldalon.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.