OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. január 26. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. szeptember 28., szerda 09:05

Magyar Termék Nagydíjas lett a 25 éves Egrokorr
    Budapest, 2016. szeptember 28., szerda (OTS) - az Egrokorr Festékipari Zrt. örömmel adja hírül, hogy fennállásának 25. jubileumi évfordulója alkalmából piacra dobta környezettudatos fejlesztései újabb gyümölcsét, a prémium kategóriás DUNAPLASZT AQUA TERMÉKCSALÁD-ot.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160928_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20160928_002.JPG

Az új fejlesztésű festékcsalád megfelel minden korszerű követelménynek és szabványnak, rendkívül környezetbarát, mert szerves oldószer helyett vízzel hígítható, ugyanakkor minősége első osztályú.
A termékcsalád kitűnő tulajdonságait mi sem bizonyítja jobban, minthogy kiérdemelte a Kiírók Tanácsa által 19. alkalommal meghirdetett és rangos szakmai zsűri által évente odaítélésre kerülő Magyar Termék Nagydíj pályázat kitüntetését, a tanúsított minőség védjegyét is, melyet a Magyar Gazdaság Ünnepén, a Magyar Parlament Felsőházi termében rendezett ünnepélyes díjátadó keretében, 2016.09.06-án vett át Egry Csaba vezérigazgató Úr.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.