OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. október 4., kedd 11:15

Amikor az informatika behálózza a vasutat
    Budapest, 2016. október 4., kedd (OTS) - Indul a Rolling-NET Congress a vasúti iparág döntéshozóinak

    Az október 18-19. között megrendezésre kerülő Rolling-NET Congress nem titkolt célja, hogy beindítsa a hazai vasút informatikai forradalmát. Az egész Európát összekötő modern és biztonságos vasúthálózat fejlesztése kiemelt uniós cél, ezért hazánkban is nagyívű kormányzati beruházások vannak napirenden.
A Rolling-NET Congress világelső fejlesztések bemutatásával járja körül, miképp válhat a kötöttpályából egy intelligens, korszerű közlekedési és szállítási hálózat. A vasúti közlekedésben érdekeltek elsőkézből értesülhetnek az informatikai, távközlési, biztonságtechnikai és automatizálási (IoT) újdonságokról.

A kétnapos rendezvény a vasútinformatikai újításokon túl remek lehetőséget kínál kapcsolatépítésre, hiszen az iparág fontos szereplői képviseltetik magukat: vasúti járműgyártók, üzemeltetők, fővállalkozók, rendszerintegrátorok, kormányzati és nonprofit szervezetek.

Részletek és regisztráció: rolling-net.comforth.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.