OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 19. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)








2016. október 6., csütörtök 10:00

Az Intersport bemutatja új kampányát: "Én is sportolok. Mint Te."
    Budapest, 2016. október 6., csütörtök (OTS) - Az Intersport új kampánya saját dolgozóit állítja középpontba. Gondolt-e arra valamikor is a nagykanizsai Dömötör Eszter kolléganőnk, vagy akár Armin Kaiser Fürstenfeldből vagy dr. Gálfy Róbert Szlovákiából, hogy egyszer egy óriásplakátról fog rámosolyogni az Intersportba látogatókra? Álmodozott-e a Lukáš Pospišil arról, hogy arcát egy Intersport újságban látja viszont? És vajon mi a közös ezekben a kollégákban?

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20161006_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20161006_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20161006_003.jpg

Mindegyikőjük lelkes Intersport szaktanácsadó valahol az országban, és 66 kollégájukkal együtt modellekké váltak új kampányunk során. Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Ausztriában számos kolléga érezte úgy, hogy szívesen lenne modellünk.
Szeptember közepétől összesen 69 résztvevő jelenik meg valahol a 4 országban, akciós újságok és kuponfüzetek millióiban, plakátokon, facebook-on. Néhányuk már most is látható boltjainkban, weboldalunkon.

Kiket kerestünk?

Nem hivatásos modelleket kerestünk, hanem olyan kollégákat, akikkel együtt dolgozunk és akik örömüket lelik kedvenc sportágukban. Akik szimpatikusak, jókedvűek, hitelesek, akik tudják mit csinálnak és hová tartanak.

Sokszínűek vagyunk a munkánkban és magánéletünkben, és ezt szeretnénk is megmutatni. A mottónk ez volt: "Az arcodra vagyunk kíváncsiak - nem arra, hogy tökéletes-e a tested!" Valódi kollégákat szeretnénk bemutatni, valódi áruházakból.

Új megközelítés - hiteles módon

2016. őszétől új, hiteles, emberközeli módon lépünk a piacra, hogy még inkább közelebb kerüljünk ahhoz a célhoz, hogy az Intersport az első számú hiteles partner legyen a régióban. A kampány során szezonálisan különböző motívumokat és kollégákat mutatunk be, akik saját sportágukon belül mutatkoznak be.

Több, mint 117 jelenkező küzül egy szakmai zsűri válogatta ki a kampányban részt vevőket. A fotózásokra minden országban nyáron került sor. Profi fodrász és sminkes várta az izgatott és lelkes kollégákat.

INTERSPORT Magyarország
Horváth Csobán
ügyvezető / Geschäftsführung / Managing Director
Tel: +36 23 428 725
eMail: csoban.horvath@intersport.hu
Internet: www.intersport.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.