OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. október 7., péntek 13:00

Négy csillagos szálloda nyílt Hollókőn
    Hollókő, 2016. október 7., péntek (OTS) - Dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter ma ünnepélyes keretek között megnyitotta a Castellum Hotel Hollókő szállodát.

    A 68 szobás szálloda, világörökségi helyszínen, Hollókőn, az Európai Unió és a Magyar Kormány 500 millió Forintos támogatásával készült el. Wellness részleg, Mikszáth Étterem, Tolnay Klári Szalon, Madách különtermek ideálisak családi és céges események megtartására.

A 4 csillagos Hotelstars minősítést dr. Niklai Ákos, az MSZÉSZ elnöke adta át Kovács József tulajdonosnak és Paraczky Péter szállodaigazgatónak. http://hotelholloko.hu/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.