OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. október 10., hétfő 15:25

Idén először: elismerés az ország legjobb KKV cégeinek
    Budapest, 2016. október 10., hétfő (OTS) - A "KKV TOP 100, azaz elismerés a gazdaság motorjának legjobbjai részére" konferenciasorozat és díjátadó gála a legkiemelkedőbb, legeredményesebb kis és középvállalatok vezetőit, tulajdonosait szólítja meg és helyezi fókuszba. Arra a munkára és erőfeszítésekre hívja fel a figyelmet és ismeri el, amit a magyar gazdaság erősödéséért tesznek napról napra a legeredményesebb vállalkozók Magyarországon.

    A 2014. és a 2015. évi eredmények alapján a KKV szektor legjobbjai közé került 8200 cégből egy 5 fős szakmai zsűri által meghatározott minőségi szempontok alapján választjuk ki 2016. legkiválóbb középvállalatait, akiknek az elismerés egyben országos ismertséget is fog hozni.

A résztvevők már a régiójukban tartott konferenciákra meghívással is elismerést kapnak.

Sikereik révén egy olyan "közösség" részévé válnak, mely az adott régió és az ország legnagyobb gazdasági erejét képviseli. Konferenciáinkon házhoz visszük a tudást ezeknek a vállalkozásoknak.

Szakmai partnereink célja, díjmentesen segíteni őket a további fejlődésben. A kis- és középvállalati szektor legfelső 1%-át ismerhetik meg a résztvevők régiós és országos szinten egyaránt. A KKV TOP 100 konferenciákon megteremtjük a kapcsolatépítés és a stratégiai együttműködés regionális szintereit is.

A meghívott vendégeink naprakész információkhoz jutnak gazdaságról, üzletről, pénzügyi lehetőségekről, piaci trendekről.

Időpontok és helyszínek:

Észak-Magyarország    Október 11. kedd - Eger
Közép-Dunántúl        Október 14. péntek - Székesfehérvár
Dél-Alföld            Október 20. csütörtök - Szeged
Közép-Magyarország 1.    November 2. szerda - Budapest
Közép-Magyarország 2.    November 8. kedd - Budapest
Dél-Dunántúl        November 17. csütörtök - Pécs
Észak-Alföld        November 24. csütörtök - Hajdúszoboszló
Nyugat-Dunántúl        November 29. kedd - Győr

Záró konferencia és Díjátadó Gála     2017. Március - Budapest

forrás: www.kkvtop100.hu

További Információ:
Tárnyik Pál
Szervező-ötletgazda
Eventikum Rendezvényszervező Kft.
1071 Budapest, Városligeti fasor 35/a.
Mobil: +36 70 544 6699
E-mail: info@kkvtop100.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.