OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2016. október 19., szerda 10:49

A világ legjobb luxusmárkái közé másodszor is bekerült a Spirit Hotel
    Sárvár, 2016. október 19., szerda (OTS) - A sárvári Spirit Hotel Thermal Spa ***** ismét elnyerte a Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards legkiválóbbaknak járó "Signum Virtutis" díjat, mellyel minden évben a világ vendéglátói, szállodaipari, utazási és szolgáltatói szektorainak legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtó képviselőit jutalmazzák. A sárvári luxushotel már a tavalyi díjátadón is bekerült a világ különleges prémium márkákat és szolgáltatásokat tömörítő elit klubjába, az idei díjkiosztón pedig duplán ismételték meg a sikert. A szálloda tavaly "spa" kategóriában kapta meg a "Signum Virtutis" címet. Ebben az évben pedig először a "hotels and resorts", továbbá a "spa" kategóriában másodszor is elnyerte a legkiválóbbnak járó elismerést.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20161019_002.jpg

Az, hogy egy hazai szálloda ilyen magas szintű elismerésben részesül, óriási húzóerő a teljes hazai turisztikai szektor számára.

Kaisinger András, a Spirit Hotel vezérigazgatója óriási elismerésnek tarja a "Signum Virtutis" címet. Különösen fontos számára, hogy a díj nemcsak szakmai elismerést jelent, hanem visszajelzés a közönség részéről is, hiszen a nyertesek sorsa a szakmai bizottság értékelése mellett a közönségszavazáson is múlik. Kaisinger András szerint  a magas színvonalú spa szolgáltatások és a Spirit csapatának magas szakmai tudása mellett a professzionális egészségmegőrző kezelések és az egyedülálló mySPIRIT Egészségprogram teszik sikeressé a hotelt.

Niklai Ákos, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke elmondta, a prémium és luxus  kategóriájú hotelek nagyon fontos szerepet játszanak a hazai turizmus, a szálloda és vendéglátóipar fejlődésében. Mint mondta, ők a szakma véleményvezérei, ők a leginkább tájékozottak a nemzetközi trendek és vendégelvárások terén. Az alacsonyabb kategóriájú szállodák őket követik, így fontos szerepük van a szállodai termékek és a legjobb gyakorlat kialakításában, sikereik lendületet adnak a magyar szállodaipar fejlődésének újabb lépcsőihez.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.