OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 12. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2016. december 14., szerda 09:00

Telephelyváltás Magyarországon - A gyártás bővítése a nagyobb kapacitások érdekében
    Pilis, 2016. december 14., szerda (APA/OTS) - - 2016. december 6-án felavatták a Schöck Hungária Kft. új gyártó helyszínét a Budapesttől délkeletre található Pilisen. A gyártóterület és -kapacitás bővítésével hat új munkahely jött létre, és nőtt a raktárkapacitás is. Magyarországról végzik a kelet-, közép- és észak-európai országokon kívül az USA, valamint az Egyesült Arab Emirátusok áruval történő ellátását.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20161214_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20161214_002.jpg

16 év termelés után immár második alkalommal költözött el a telephely. Ez is alátámasztja az építőipari termékek gyártására specializálódott Schöck Hungária Kft. növekedését. A gyártás folyamatosan bővül, és magába foglalja a Schöck Bole átszúródás gátló vasalás, a dupla fejű csapszeg, valamint az Isokorb KS, KST és a Schöck Dorn SLD típusú termékeket. A dupla fejű csapszeg gyártóberendezéseinek bővítéséhez nagyobb gyártófelület szükséges. Ezen kívül, így tovább növelhető a raktárkapacitás.

Modern helyiségek

Az új gyártócsarnokok létesítésével a szociális és szaniter helyiségek kivitelezése az aktuális törvényi előírások szerint történt. A modern helyiségek teljesítik az új munkabiztonsági előírásokat, valamint a tűzvédelmi rendeleteket is.

Az avatási ünnepségen a Schöck ügyvezetésének képviselői mellett Pilis polgármestere, Simó Gábor Csabáné, valamint ügyfelek, és beszállítók is részt vettek.

Sikeres tevékenység a pilisi telephelyen

A magyarországi Schöck Hungária Kft-t 2000-ben alapították. A gyártó helyszín először Nyáregyházán volt. 2007-ben a helyviszonyok miatt a gyártást kompletten a szomszédos Pilisre helyezték át. Jelenleg ott 35 munkatárs dolgozik. A budaörsi értékesítési helyszínen három dolgozót foglalkoztatnak. A Schöck Bole átszúródás gátló vasalás és a dupla fejű csapszeg mellett a magyarországi helyszínen folyik az Isokorb KS és KST, valamint a Schöck Dorn SLD típusú termékek gyártása.

Kérdéseikre készséggel válaszol:

Schöck Bauteile GmbH
Wolfgang Ackenheil              
sajtószóvivő    
Tel.: 0 72 23 - 967-471
Fax: 0 72 23 - 9677-471
E-mail: presse@schoeck.de
www.schoeck.de
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.