OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. június 6. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2019. július 26., péntek 12:30

Az új Wacom Cintiq 22 táblagép jelentősen megkönnyíti a művészek, tanulók, rajongók és a kezdő vagy hivatásos felhasználók digitális kreatív folyamatait.
    Tokió, Japán, Düsseldorf és Németország, 2019. július 26., péntek (OTS) - Az új belépő szintű creative pen display a digitális művészi kifejezést egy teljesen új szintre emeli egy nyomásérzékeny toll és egy nagyobb kijelző segítségével. - A Wacom bejelenti legújabb termékét a Wacom Cintiq 22-t. A termék csatlakozik a nemrég megjelent Cintiq 16-hoz. A Wacom új, nagyobb formátumú creative pen displaye megtestesíti a vállalat prémium toll technológiáját és számtalan kijelzőn megjelenő egyéb dolgot, amelyek elősegítik az optimális komfortérzetet, ellenőrzést és hatékonyságot. Egy ideális eszköz a digitális skicceléshez, illusztráció készítéshez és műszaki rajzoláshoz. Az új Cintiq táblagépet kifejezetten azon művészeknek és tervezőknek szánják, akik a megbízható Wacom élményre vágynak, de mégsem szeretnék azokat a  professzionális funkciókat, amelyeket a Wacom Cintiq Pro termékvonal tartalmaz, például a 4K felbontás, színteljesítmény és optikai kötés (optical bonding). A Cintiq 22 egy vonzó lehetőséget biztosít a jelenlegi creative pen tablet felhasználóknak a régebbi táblájuk frissítésére, vagy pedig azoknak a feltörekvő kreatívoknak, akik először szeretnék kipróbálni a Wacom tollat és a kijelzőt.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190726_001.jpg

Wacom Cintiq

A Wacom Cintiq 22 a Pro Pen 2 technológiával érkezik, amely professzionális technológiát biztosít a különböző kreatív felhasználók számára. 8,192 nyomásérzékenységi szintet és dőlésfelismerést biztosít páratlan pontossággal és precizitással. A Wacom EMR (Elektromágneses Rezonancia) technológiája miatt nem szükséges a tollhoz akkumulátor vagy újra töltés. Az 1920 x 1080 full HD kijelző 72 százalékos NTSC színt biztosít, egy megerősített, tükröződésmentes üvegfelülettel és egy természetes, papírszerű érzéssel. Mivel az ergonómiai komfort nagyon fontos, az eszköz tartalmaz egy állítható állványt, mellyel különböző pozíciókban dolgozhatunk.

A Cintiq 2001-es megjelenésével a Wacom volt az első vállalat, amelyik creative pen displayt készített. Ezt virtuális és teljesen animált filmek készítéséhez, játékfejlesztéshez és ipari tervezéshez használták. Tökéletes megoldás illusztrációhoz, grafikus tervezéshez, fénykép retusáláshoz és oldal tervezéshez. A Cintiq 22 ideális megoldás a kezdő, kreatív felhasználóknak, éppúgy, mint a professzionális művészeknek és tervezőknek.

A Wacomról

1983-ban alapították Japánban (Tokyo Stock Exchange 6727). Különböző leányvállalatokat és irodákat hoztak létre az egész világon, a marketing és értékesítési folyamat támogatásához. Több mint 150 országban van jelen. A Wacom jövőképe az, hogy az embereket és a technológiákat közelebb hozza egymáshoz. Ezzel pedig a világ vezető gyártója lett az interaktív tollak és kijelzők, valamint egyéb megoldások például a digitális aláírások területén. A Wacom fejlett technológiáját digitális műalkotások, filmek, különleges effektek, tervek készítéséhez használják az egész világon, Lehetővé teszi az üzleti és otthoni felhasználóknak, hogy kifejezzék a saját személyiségüket. További információért keressük fel a Wacom weboldalát www.wacom.com.

A Wacom hivatalos magyarországi forgalmazója:
Trans-Europe Zrt.
1026, Budapest, Torockó utca 4. mfsz.1
www.wacominfo.hu
www.szoftver.hu
Tel: +361/ 392 0700
E-mail: info@trans-europe.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.