Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
|
|
|
2019. szeptember 24., kedd 11:30 |
Nemzetközi konferencia a baromfiágazat kihívásairól |
|
Budapest, 2019. szeptember 24., kedd (OTS) - A CAMPDEN BRI (https://campdenbri.hu/) Magyarország Nonprofit Kft. és az EIT FOOD (https://www.eitfood.eu/) szervezésében "A baromfitenyésztési ágazat aktuális kérdései és kihívásai" című rendezvényre kerül sor Budapesten 2019. október 28-án. A rendezvény helyszíne: Rubin Wellness & Conference Hotel (1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.). |
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de a regisztráció szükséges.
Regisztrálni 2019.10. 21-ig a következő linkre kattintva lehet.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvnu6u0LVxpaUOj0YJ8u-yiW2sXPhsV00AGP0upvAz66CiUg/viewform
Az EIT Food által kordinált, a baromfiágazat aktuális kérdéseivel
és kihívásaival foglalkozó program (CHAMPP) feladata, hogy négy
országban - Lengyelország, Olaszország, Litvánia és Magyarország -
segítséget nyújtson a baromfiágazatban tevékenykedő kis és közepes
vállalkozások (kkv-k) számára. (CHAMPP: Contemporary challenges and issues of the poultry
production sector
https://www.eitfood.eu/regional-innovation-scheme/projects/champp-contemporary-challenges-and-issues-of-the-poultry-production-sector
).
A budapesti rendezvény célja, hogy a baromfiágazatban tevékenykedő
kis és közepes vállalkozások (kkv-k), az oktatásban és kutatásban
dolgozók, valamint a hatóságok képviselői számára átfogó képet adjon
a baromfiágazat jelenlegi kihívásáról és az azokra adható
válaszokról.
Az előadók a magyar baromfiágazat valamint a Belfasti Egyetem
szakértői.
A rendezvényt megelőzően 2019 május-június hónapban internetes
kérdőíves felmérésre került sor a magyarországi baromfiágazat
képviselői körében. A válaszok kiértékelése és a legújabb kutatási
eredmények alapján a Belfasti Egyetem kutatói rövid és hosszú távú
innovatív megoldásokat vázolnak fel és javasolnak a résztvevők
számára.
A rendezvényen elhangzó előadások témái között szerepelnek majd az
aktuális állategészségügyi és állatjóléti problémák és azok
kezelésére vonatkozó megoldások.
A takarmányozási kérdéseken belül a szakemberek kitérnek az
ágazatot manapság leginkább foglalkoztató kérdésekre, mint az
alternatív fehérjeforrások és a probiotikumok alkalmazhatóságára.
A rendezvénynek kiemelt témája a minőségi hús és hústermékek iránti
fogyasztói igények kielégítésére irányuló fejlesztési irányok
áttekintése.
Budapest, 2019. 09. 24.
Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft.
(https://campdenbri.hu/palyazatok/EITFOODHUB.php)
-------------------------------------------------------------------
Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók
a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül
felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett
anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget,
rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti
szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI
által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a
felelős. © Copyright MTI nonprofit Zrt.
Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a
(06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus
levelező címen kaphat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|