OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2019. szeptember 27., péntek 09:58

Forgalmi változások a hétvégi 34. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál útvonalán
    Budapest, 2019. szeptember 27., péntek (OTS) - Szurkolókkal együtt mintegy 100.000 emberre számít a Budapest Sportiroda szeptember utolsó hétvégéjén tartandó SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190927_001.jpg

Forgalmi változásokra kell készülni szombaton és vasárnap.

2019. szeptember 28-án, szombaton:
     - 7:00 és 16:00 óra között XI; I; II; V; XI kerületekben
2019. szeptember 29-én, vasárnap:
     - 6:00 és 15:00 óra között XI; I; II; III; XIII; V; XI kerületekben

Ezenkívül forgalomterelésre kell számítani a Pázmány Péter sétányon a Dombóvári út és Műegyetem rakpart között a XI. kerületben 2019. szeptember 27-én 9:00 és 2019. szeptember 29-én 20:00 között

A változások a mezőny megjelenésével, majd elhaladásával folyamatosan lépnek életbe és szűnnek meg.

A változásokról a www.forgalmivaltozasok.hu honlapon részletesen, ABC sorrendben és időrendben, illetve a waze alkalmazáson részletesen tájékozódhatnak.

További információk az eseménnyel kapcsolatban: futanet.hu oldalon olvashatók.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.