OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. szeptember 27., péntek 16:08

Fővárosi Vízművek: sérült vízvezetéki szerelvény javítása folyik a Kossuth Lajos utcában
    Budapest, 2019. szeptember 27., péntek (OTS) - Sérült vízvezetéki szerelvény javítása folyik a Kossuth Lajos utcában

        Pénteken a délelőtti órákban burkolatsüllyedés miatt végzett feltárási munkák közben egy 200 mm átmérőjű vízvezeték szerelvényének meghibásodása miatt beszakadt a kiömlő víz által alámosott útburkolat az V. kerületi Városház utca és Kossuth Lajos utca sarkán.  A Fővárosi Vízművek munkatársai rendőri felvezetéssel haladéktalanul a helyszínre siettek, és megkezdték a hiba feltárását és elhárítását. Az útburkolat-sérülés és a munkavégzés a Kossuth Lajos utca Buda irányába tartó valamennyi sávjának lezárását tett szükségessé. A forgalom Buda irányából átmenetileg két sávon halad, míg az Erzsébet híd felé tartó autósokat sávelhúzással ideiglenesen a szembe jövő egy sávra terelik.
     A Vízművek szakemberei folyamatos munkavégzésének köszönhetően várhatóan két órát igénybe vevő hibajavítás a környező épületekben átmeneti vízhiánnyal jár. A szerelvény cseréjét követően kerülhet sor a megsüllyedt útburkolat és az útsüllyedés következtében érintett társközművek helyreállítására, majd a munka miatt lezárt sáv visszaadására a forgalomnak.
     Köszönjük a környéken közlekedők és az átmenetileg vízhiánnyal érintettek türelmét és megértését!

Fővárosi Vízművek
    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.