OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2019. október 2., szerda 14:23

A köznevelés hatékonyságát szolgáló könyvtári szolgáltatások fejlesztése a cél
    Budapest, 2019. október 2., szerda (OTS) - A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár egy 4 kötetes könyvtár-szakmai kiadványt jelentetett meg, amelyben válaszokat kaphatunk többek között a felnövekvő generációk könyvtári igényeiről, a köznevelés és a könyvtári rendszer együttműködéséről az olvasóvá nevelés fontosságáról.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20191002_001.jpg

A könyvtárak és az olvasás jelenlegi helyzetéről zajlott kerekasztal-beszélgetésen Juhász Anna irodalmár, Szabados Ágnes, a "Nincs időm olvasni" kihívás alapítója, olvasásnépszerűsítő aktivista és Farkas Ferenc "Az én könyvtáram" szakmai vezetője vett részt. Szabados Ágnes kiemelte, hogy tapasztalatai szerint az idősebb korosztály nyitottabb az olvasásnépszerűsítésre. Juhász Anna szerint az elsődleges feladat Magyarország teljes lakosságának elérése, és az egész országra kiterjedő olvasó közösség kialakítása társadalmi tényezőktől függetlenül, amiben nagy szerep jut a jövőben a könyvtáraknak is.
További információ: www.azenkonyvtaram.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.