OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. március 8. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. április 30., csütörtök 14:07

Újabb nap forgalomkorlátozás a Budakeszi úton
    Budapest, 2020. április 30., csütörtök (OTS) - Ismeretlen elkövető felelőtlen és jogsértő magatartása akadályozza a munka befejezését

    Bár a Korányi Kórház tartalékbekötésének cseréje és a kapcsolódó útburkolat-helyreállítása során a Fővárosi Vízművek szakemberei és az utómunkákat végző alvállalkozók mindvégig tartani tudták az előzetes ütemtervet, és szerdán megtörtént a Budapest irányába tartó útpálya aszfaltozása, ismét korlátoznunk kell majd a forgalmat a Budakeszi úton.

Sajnálatos módon szerdán délután számunkra ismeretlen személy eltávolította a friss aszfaltot védő kerítőelemeket és megszüntette a jelzőlámpás, félpályás terelést. Munkatársaink a lehető leggyorsabban visszaállították a lezárást, de az addig eltelt időben történt forgalmi terhelés a szükséges technológiai kötési idő betartásának elmulasztása miatt a burkolat felületének sérülését eredményezte, ami csak újabb útbontással és forgalomkorlátozással javítható ki.

Csütörtökön az aszfaltozás a Budakeszi felé vezető oldalon folytatódik, és a szükséges technológiai kötési idő elteltével, késő estétől ismét mindkét sávot birtokba vehetik az autósok. A Fővárosi Vízművek számára jelentős károkat okozó elkövető miatt azonban a hétvégét követően ismét fel kell bontani, majd újra kell aszfaltozni a Budapest irányába vezető félpályát, a közlekedési rend újbóli korlátozásával a Budakeszi út - Pihenő út kereszteződésénél. Ezért a társaság ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz.

Őszintén sajnáljuk és felháborítónak tarjuk, hogy valaki önkényes magatartása miatt ismét korlátozást kell majd bevezetnünk! Egyúttal köszönjük a közlekedők eddigi türelmét és megértését!

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.